A 30-DAY CHALLENGE FOR YOUR MIND, BODY & LIFE

IT TAKES 30 DAYS

TO GET CLOSER TO A LIFE YOU LOVE LIVING

Voel je dat je aan de slag wilt maar beland je (onbewust) steeds in dezelfde cycle? Struggle je met vermoeidheid, zelfvertrouwen of overtollige kilo’s? Doe je je best om te veranderen, maar weet je soms gewoon niet meer hoe?

In dit programma challengen we je om 30 dagen buiten je comfortzone te stappen. Samen bepalen we je doelen en startpunt, ontdekken we waar je uit evenwicht bent en creëren we inzicht en bewustwording in je voeding en gedrag. In 30 dagen leggen we de basis voor een sterk fundament. Een full circle programma gefocust op body, mind & life, voor meer fitheid, kracht, mobiliteit en vrijheid – fysiek en mentaal.

Creëer een krachtig leven

Het leven is veel te mooi en te kort om niet alles uit het leven te halen.

Kick-off

Waar sta je, hoe bekijk je het leven nu en waar wil je naartoe? De kick-off start met het ontmoeten van de groep, een seminar over je innerlijke houding, het bepalen van reële doelen, je 1e weging en meting en een 30-minuten body weight & circuit training.

SMALL GROUP TRAINING

Tijdens het programma train je in een small group (4-8 personen) met een progressieschema op maat. Verwacht High Intensity & body weight training, krachttraining & circuit training passend bij jouw persoonlijke doelen en niveau.

COACHING

De combinatie van training en coaching is essentieel voor fundamentele verandering. We werken aan inzicht in voeding en bewustwording in huidig gedrag, je huidige staat van zijn en niet-werkbare patronen. Je ontvangt tools om daar verandering in aan te brengen, zodat de kans op terugvallen in oud gedrag kleiner wordt.

RESULTAAT

We behalen resultaat, wat je doel ook is. Afvallen, sterker of fitter worden, meer zelfvertrouwen of voldoening. We wegen en meten, werken met opdrachten en iedere week zal je merken dat je sterker wordt, je gewicht kunt tillen dat de week ervoor nog onmogelijk leek. Inzichten, wauw-momenten, doorbraken en persoonlijke overwinningen. 

NA 30 DAGEN

Nu versus later. Waar sta je na 30 dagen? We sluiten af met een fittest, eindtraining en een seminar met het thema nu versus en bepalen je volgende stappen bij BOOSTClubs.

BOOSTClubs Zeist - Boutique Gym

Voorheuvel 69, 3701 JD Zeist

30-DAY CHALLENGE

FOR YOUR MIND, BODY & LIFE