12 weeks coachingprogramma

BOOST
YOUR LIFE

Be the change you want to see in your life!

Be the change you want to see in your life!

Be the change you want to see in your life!

Be the change you want to see in your life!

levenskracht en levensenergie

Motivatie, energie en veerkracht – de essentie van vitaliteit. Vitaliteit gaat niet over gezondheid, maar over het leven zelf. Over durven dromen en de energie ervaren om je dromen na te streven. Het gaat over ownership en zingeving. En de veerkracht om door moeilijke tijden te bewegen.

Boost Your Life is een 12 weken coachingsprogramma dat niet gaat over HOE je leeft. Maar DAT je leeft. Want leven is meer dan overleven. Wat drijft je? Hoe geef je je leven écht betekenis? In 12 weken maak je een diepgaande reis van zelfverkenning. Ontdek hoe je acties passen bij je waarden. Zet doelgerichte stappen naar een krachtige mindset en het leven van je dromen en ambitie.

Impact van coaching

Je energie is laag, je krijgt niks gedaan, weinig slaap, geen zin om dingen te doen, de deur uit te gaan. niet de energie voelen om de dingen te doen die je het liefste doet. Of je weet niet waar je gelukkig van wordt, waar je energie van krijgt -> regie geeft energie, regie in je leven geeft energie voor je leven.

Wil je deze coaching combineren met krachttraining? Dat kan!

Ben jij klaar om de controle
over je gezondheid te pakken?

Meld je aan voor deze 6-weekse journey naar een krachtiger leven.

1.

Motivatie en kernwaarden

Motivatie is je drijfveer. Je WAAROM. Samen met je kernwaarden essentieel voor je richting en levensdoelen. Waar geef je om, wat vind je belangrijk en leef jij je kernwaarden? Deel 1 geeft inzicht in je dromen en je belangrijkste overtuigingen op het gebied van werk/studie, relaties, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.

2.

Energie: autonomie, skills en relatie

Motivatie is geen garantie voor succes. Je dromen verwezenlijken vraagt om energie. Deel 2 van Boost Your Life focust op energie – echt leven in plaats van de dag doorkomen. Belangrijke pijlers: autonomie, vaardigheden en relaties.

3.

Veerkracht en zingeving

Het leven komt met tegenslagen, stress en pijn. Essentieel voor vitaliteit is veerkracht. Weten waar je slachttofferrol eindigt en leiderschap over je leven begint. Hoe pak je zelf de controle over je leven terug? Zingeving is key in je tolerantie en acceptatie bij tegenslag.

4.

Accountability actieplan

Je coach helpt met integratie van de lessen naar het dagelijkse leven. Zelf creëer je een concreet actieplan met doelgerichte stappen. Wat heb je nodig om jezelf verantwoordelijk te houden voor jouw motivatie, energie en veerkracht?

Gezondheid

Lorem ipsum dolor sit alor amet, cotns ekolor adipiscing elit Nulla molestie convallis convallis.

Voeding

Lorem ipsum dolor sit alor amet, cotns ekolor adipiscing elit Nulla molestie convallis convallis.

Sport club

Lorem ipsum dolor sit alor amet, cotns ekolor adipiscing elit Nulla molestie convallis convallis.

COaching

Lorem ipsum dolor sit alor amet, cotns ekolor adipiscing elit Nulla molestie convallis convallis.

Veelgestelde vragen

Boost Your Body gaat over voeding, afvallen en lifestyle – leefstijlcoaching. Dit programma stuurt vooral op gedragsverandering.

Boost Your Body gaat over hoe je leeft in relatie tot je fysieke gezondheid. Als je wilt afvallen geeft Boost Your Body je daar de tools voor. Boost Your Life is ons andere programma, dat gaat over hoe je leeft in relatie tot je mentale gezondheid. Het kan wel zijn dat het voor sommige mensen verstandig is om Boost Your Life te doen voordat ze willen afvallen. Vooral als mentaal welzijn een oorzaak is voor je eetgedrag. Wil je Boost Your Body doen? Dan verwachten we dat je redelijk stevig in je schoenen staat en kunt aanpakken.

Dat kan zeker. Je kunt bij de BOOST Your Body en BOOST Your Life programma’s op elk niveau instappen.

Dat je komt opdagen voor je leven 🙂 Dat je er vol voor gaat. Alleen dan zul je vooruitgang boeken en afreken met je belemmeringen.

Het gewenste resultaat is alleen haalbaar bij het investeren van je tijd, geld en commitment. Wanneer je er voor open staat om geconfronteerd te worden, bereid bent om de acties te doen die jou helpen om het beoogde doel te bereiken en je bereid bent om te stoppen met dingen die je niet helpen.

Bij 1 on 1 coaching is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook als je het niet prettig vindt om openlijk over je eetgedrag te praten is 1-op-1 een veiligere setting. Het voordeel van coaching in een groep is dat je het met gelijkgestemden doet. Verschillende perspectieven en uitdagingen kunnen je inspireren en het creëert een plek om gezamenlijke, herkenbare situaties te bespreken.

Boost Your Body is een coachingsprogramma van 6 weken. Dit programma heeft alle tools in huis om mensen te laten afvallen, met werkboek en coaching. Wil je het krachtiger aanpakken? Dan kan je erbij sporten. Naast het coachingsprogramma kan je losse trainingen boeken.

Inschrijfformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Naam*

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.