BOOST AANBOD

personal training & coaching, small group training,
corporate health en programma’s

BOOSTClubs helpt ondernemende mensen en entrepreneurs alles uit zichzelf halen — in all aspects of life. We breken met niet-werkbare patronen en focussen op je persoonlijke potentie en doelen. Samen creëren we een long-term nieuwe levensstijl en een positieve permanente verschuiving in je mindset.

PERSONAL TRAINING

Met personal training bouwen we aan een sterk fundament – fysiek en mentaal. We werken samen naar een nieuwe mindset en lifestyle, voor lange termijn. We maken een voedingsplan op maat en verleggen je grenzen tot ver buiten je comfort zone. Altijd op een manier die bij jou past. 

SMALL GROUP TRAINING

Verwacht high quality, full body workouts met maximaal 8 personen waarin we je helpen, coachen en motiveren je om alles uit jezelf te halen. Met aandacht voor je persoonlijke doelen, uitdagingen en eventuele blessures.

SUMMERBODY PROGRAM

Dit 6-weekse programma is een life changer, de start van een gezonder en fitter leven. We trainen naar een betere conditie, een sterker lichaam met aandacht voor je voedingspatronen en mindset. Tijdens het programma leer je werken met losse gewichten, we boksen en tackelen de nodige HIIT circuits en interval trainingen.

CORPORATE HEALTH

Corporate Health is een vitaliteitsprogramma voor ambitieuze werknemers, managers en CEO’s. Met een concreet, duurzaam groeiplan en 1-op-1 performance coaching, e-learning, opdrachten, teambuilding training en workshops werken we aan interne transformatie, vitaliteit, ownership, gedragsverandering, motivatie, slaap, bewegen, voeding en stressmanagement.

LIFE & PERFORMANCE COACHING

Onze life & performance coaching is een combinatie van intensieve, persoonlijke coaching en fysieke trainingen. Samen met je coach bespreek je jouw kernwaarden en je doelen. We vinden en doorbreken je niet-werkende patronen en creëren een nieuwe mindset om je personal potential 100% te benutten, in alle aspecten van je leven – persoonlijke groei, werk, gezondheid en relaties.

POSTNATAAL TRAINEN

Je lichaam verandert veel tijdens een zwangerschap. We helpen je graag om veilig te blijven bewegen en je trainingen aan te passen aan de veranderingen in je lichaam — om je core en bekkenbodem sterk te houden. Ook na je bevalling helpen we je graag veilig werken aan het herstellen van bijvoorbeeld bekkenklachten, lage rugpijn of diastase.