BOOSTCamp

Premium BOOTcamp in zeist

AFZIEN, DISCIPLINE & DOORZETTINGSVERMOGEN

It won’t be easy but it will be fun

Onze outdoor full body BOOSTCamp is een afwisselende training voor alle niveaus. Je hoeft niet in shape te zijn om te beginnen, je moet komen opdagen. Opdagen voor jezelf en de enthousiaste groep mensen waarmee we samen grenzen verleggen in de buitenlucht. Verwacht hardlopen, high intensity interval training en krachttraining in combinatie met een flinke dosis afzien en doorzettingsvermogen. Een uitdagende small group training met persoonlijke aandacht — om op je eigen niveau te ontwikkelen, om fit te zijn voor je sport of om zoveel mogelijk progressie te maken richting jouw persoonlijke doel.

AN OUTDOOR BOOTCAMP THAT PUSHES YOU TO YOUR PERSONAL BEST

Buiten trainen voor een sterk en fit lichaam

BOOSTCAMP

Onze bootcamp is een afwisselende high energy workout in de buitenlucht. Een motiverende full body groepstraining waarin we persoonlijke grenzen verleggen. Geen enkele BOOSTCamp training is hetzelfde. We combineren HIIT, hardlopen en own body weight krachttraining om je conditie te verbeteren, spieren én discipline op te bouwen. De frisse lucht zorgt voor een enorme boost voor je mood.

SMALL GROUP TRAINING

De premium bootcamp is een outdoor groepstraining in een kleine, supportive groep van maximaal 8 personen. Een fanatieke small group training waarin we pushen, motiveren en grenzen verleggen zodat je alles uit jezelf haalt zonder dat je het gevoel hebt dat je anderen moet bijhouden.

Is trainen nieuw voor je? Dan raden we aan om eerst een maand 1-op-1 een goed fundament op te bouwen met één van onze personal trainers.

Ben je minder dan 9 maanden geleden bevallen? Doe eerst de buikwand en bewegingscheck met een van onze personal trainers.

DISCIPLINE: HET VERSCHIL TUSSEN DOELEN EN RESULTAAT

Consistentie is bepalend voor resultaat. Ben jij committed aan je doel? Dan zijn wij committed aan jou. In de bootcamp coachen we en motiveren we je naar een fitter lichaam en een sterkere mind. We helpen je in shape komen en leren je dat je verder komt door consistent te zijn.

BUITEN SPORTEN

Buiten sporten is een enorme boost voor je mood en (mentale) gezondheid! Frisse lucht heeft een positief effect op je vitamine D, immuunsysteem en stress levels en is daarnaast goed voor je slaapritme. Je dag begint en eindigt goed met een bootcamp in de buitenlucht.

PROEFTRAINING PLANNEN?

Wil je een bootcamp proberen? Plan jouw gratis proefles. Dan bespreken we je motivatie, je niveau en je doelen en kunnen we bepalen wat je nodig hebt.

Bootcamp Zeist

Voor de bootcamp spreken we af op locatie. We geven de bootcamp op bij onze club op het Marktplein – bij Voorheuvel 69 in Zeist.

EEN BOOTCAMP TRAINING PROBEREN?

Meld je aan voor een proefles

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.