IN JE KRACHT PROGRAMMA - BOOST CLUBS
Loading...
IN JE KRACHT PROGRAMMA2021-05-19T10:42:58+00:00

IN JE KRACHT
PROGRAMMA

NEW DATE FOLLOWS SOON

‘They seem to have it all’

Je bewondert ze, mensen die een gebalanceerd leven leiden, waarin er tijd is voor hun werk maar ook gezin & een bruisend sociaal leven – en dat alles met een strak lichaam.

Je probéért het wel, maar lijkt het nooit lang vol te kunnen houden. Je lijkt 2 dagen heel gemotiveerd als je weer start met je goede voornemens, maar raakt toch telkens weer gedemotiveerd wanneer je uit balans wordt gebracht. Je krijgt het maar niet gecombineerd.

Jij daarintegen hebt het idee dat je je zelf voorbij loopt en wegcijfert omdat je constant aan het pleasen bent. Want: wat zouden ze wel van je denken als je X, Y, of Z doet?

Je hebt het gevoel dat er meer in het leven zit dan dit, maar je hebt geen idee hoe je dit ontdekt.

Je bent nu ECHT klaar met het gevoel dat je constant geleefd wordt, het leven aan je voorbij raast voor je er erg in hebt. Je hebt het gevoel nooit ECHT te kunnen bereiken in het leven wat je echt zou willen. Dat frusteert enorm (geloof ons, heel herkenbaar!).

Het is niet dat je het niet probeert.. Je hebt misschien juist wel alles geprobeerd, alle dieten, sportprogramma’s, boeken, cursussen, podcasts…. maar concreet heeft het je nog nooit echt verder gebracht.

NEW START DATE FOLLOWS SOON

SCHRIJF JE IN!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Resultaat verhalen

MEER SUCCESVERHALEN