De kracht van krachttraining

Van 0 naar een 105 kilo hip thrust in slechts 4 maanden. Na jarenlang maar wat doen in de gym, besloot Odilia om met ons aan de slag te gaan. Een krachtige keuze, om te kiezen voor strategische krachttraining.

Voor mij is BOOST een plek van thuiskomen. Mensen die dezelfde taal spreken als ik. Professionals die precies weten wat ze doen, op de inhoud en op de mens.

Als mede-eigenaar van BOOSTCommunity is het voor mij belangrijk om mijn potentieel te leven. zodat ik onze coachingsklanten zo goed mogelijk kan helpen om hún potentieel te leven. “Walk the talk” zeggen we dan.

Daarom was het voor mij een no-brainer om bij BOOSTClubs te gaan trainen.

Ik ben in september 2023 begonnen en begin december datzelfde jaar kon ik al 105 kilo hip thrusten, een oefening die ik tot 4 maanden daarvoor nog nooit had gedaan. Nu til ik ineens zware ijzers, en zie ik dat ik steeds sterker wordt, dat het steeds makkelijker gaat. 

Ik merk ook verschil in mijn denken en doen. Normaal gesproken ging ik trainen en deed ik maar wat. Nu train ik op basis van een fundament. Ik weet wat ik doe, ik weet waarom ik het doe, en ik weet hoe ik het moet doen. 

Voor mij was het voornaamste doel niet per se afvallen maar mezelf fitter voelen. Ik train nu minimaal 2 keer in de week en ben bewust op mijn voeding gaan letten.

Waar ik mezelf vond dat ik een zoetekauw was, heb ik nu bewust de keuze gemaakt dat niet meer te zijn. Ik eet daardoor ook bijna geen koeken en snoep meer. Simpelweg door me gewoon niet meer zo te identificeren. Met wie je wil zijn, maak je het verschil. En dat begint echt in de keuken.

De training van Emilio helpt me om verder te pushen. Om oefeningen vol aan te gaan, en gewoon te voelen wat het doet. Hij helpt me een schema te volgen en me eraan houden. Ik word bewust van de dingen die je leert in de wereld en op social media rondom voeding en beweging, dat je daar kritisch op wil zijn. Speltbrood eten heeft geen zin als je daarnaast nog steeds koeken blijft snaaien.

Heerlijk, die eerlijkheid. Daar heb ik wat aan. Voor de samenwerking had ik geen twijfels over BOOSTClubs, maar wel aan mezelf. Lukt dit wel, kan ik dit wel? Maar die zorgen werden meteen weggenomen na de eerste training. Ik kan veel en veel meer dan ik dacht.

Doordat ik krachttraining onder de knie heb, durf ik het ook na anderhalf jaar aan om weer te beginnen met hardlopen. Ook daar helpt BOOSTClubs me bij. Wat kunnen ze niet ;)

Ik ben ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om hier te trainen. Met plezier kom ik uit Breda naar het midden van het land rijden om te trainen. Ik zou het iedereen aanraden om een proeftraining bij BOOSTClubs te plannen en te ervaren hoe het is om écht anders te denken over beweging en voeding.”

Odilia ervaart de kracht van krachttraining, door de commitment op zichzelf te maken. Het is natuurlijk ook wel heel mooi dat we zo nauw met onze eigen BOOST mensen kunnen samenwerken.

Wil jij ook ervaren wat krachttraining voor jou kan betekenen?

Don’t Stop Here

Read more stories

Liefde voor een gezond hart

Liefde voor een gezond hart Wij houden van training en leefstijlcoaching. Het is onze roeping, onze passie. Het is dan ook niet meer dan logisch

Satan’s suikers !!

Van alle boosdoeners die we horen bij BOOST Clubs staat suiker stipt op nummer 1. Maar is dat wel terecht? Om de vraag of suiker

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.