Succesverhaal | BOOSTClubs Zeist

Tijdens mijn tweede zwangerschap kreeg ik veel bekkenproblemen, wat erin resulteerde dat ik al vanaf een week of 16 niet of nauwelijks kon sporten. De kracht in mijn lichaam nam af en ook na mijn bevalling ervaarde ik dat ik veel minder kracht in mijn lijf had dan ik gewend was. Mijn conditie was slecht en ik voelde me niet lekker in mijn lichaam.

Samen met Lora werkte ik aan het opbouwen van kracht, coördinatie en balans. Haar begeleiding daarbij was ontzettend fijn: ze geeft duidelijke uitleg, heeft veel kennis over postpartum herstel en zorgt voor voldoende uitdaging. Ik maakte de eerste maanden enorme stappen en voelde me stukje bij beetje weer meer mezelf.

Binnen 5 maanden na mijn bevalling kon ik dankzij de begeleiding van Lora weer rustig aan beginnen met hardlopen. Ook kan ik weer 50 kg deadliften! Ik ben echt heel trots op mijn resultaten en de begeleiding die ik van Lora heb mogen ontvangen. Als je na je zwangerschap weer snel fitter wil worden dan is trainen bij BOOSTClubs echt een aanrader.  

Don’t Stop Here

Lees meer verhalen

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.