Succesverhaal Jorno | BOOST Clubs De Meern

“De mensen zien echt een andere Jarno”

Jorno is in zijn eerste 8 weken -11 kilo kwijt!! Jorno is net 16 jaar en in bloei van zijn leven. Dat wilde hij ook in zijn lichaam voelen.
Jorno: Samen met Chris en Timar ben ik aan de slag gegaan met natuurlijk trainen, maar vooral ook kijkend naar mijn voeding en hoe ik dit naast mijn schoolwerk, en mijn sport: waterpolo, werkbaar kon maken. Al snel zag ik in dat het gaat om structuur, balans en consequent afspraken met jezelf maken en nakomen.

Het letten op mijn voeding vond ik in het begin erg lastig. Door mijn voedingspatroon te versimpelen en de basis heel goed neer te zetten, ben ik nu 11 kilo kwijt en heb ik totaal geen gevoel dat ik aan diëten ben. Ik ben gewoon bewuster bezig met voeding. Ik krijg ook op school veel complimenten en de mensen zien echt een andere Jarno.

Inmiddels ben ik verslaafd aan krachttraining en heb ik een specifiek een schema gekregen om hierin meer progressie te boeken.
Ik weet dat ik er nog niet ben en ik ben nog niet klaar maar ik ben stiekem wel trots op wat ik bereikt heb.

Don’t Stop Here

Lees meer verhalen

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.