Succesverhaal Liesbet | BOOST Clubs Naarden

Dit was een perfecte ‘stok achter de deur’

Liesbet van Gassel, 52 jaar, eigenaar van makelaarskantoor viaLies, getrouwd en moeder van drie jongens.

Na mijn verhuizing, 6 jaar geleden, ben ik heel erg aangekomen. Borrels, etentjes en natuurlijk mijn stijgende leeftijd zijn daarvan de oorzaken.
De doelen die ik wilde realiseren bij BOOST Clubs waren: afvallen, sterker worden en lekkerder in mijn vel zitten.

Nadat ik samen met Bart mijn doelen had vastgesteld en was gewogen en gemeten, ben ik op 7 augustus 2018 gestart bij BOOST Clubs. Ik kreeg twee keer per week een duo training samen met een vriendin die mij bij BOOST Clubs naar binnen heeft gehaald.
Meerdere trainers hebben mij getraind. Best fijn want dat leverde mij een diversiteit aan inzichten, kennis en ervaring op. Bij elke trainer leer je wel weer iets anders.

Afgelopen zomer heb ik meegedaan aan het Summerbody programma. Met een hechte groep 2x extra trainen naast onze reguliere trainingen. Gecombineerd met een voedingsprogramma en onder strenge controle van Emilio en Berend. Dit was een perfecte ‘stok achter de deur’ die ik echt nodig had! Sterker nog, het heeft mij gebracht waar ik nu ben. Inmiddels staat de teller op -11 kg.

Naast de 2 groepstrainingen heb ik 12 weken Personal Training gedaan bij Emilio, dit heeft geresulteerd in pijnvrije knieën en sterkere benen. Naast het trainen was het ook een positieve stimulans om door te gaan met het voedingsplan en het afvallen. Dat is best een uitdaging voor de winterperiode en aankomende kerst.

Ik overweeg dan ook om weer mee te gaan doen aan de Summerbodygroep die in oktober start! Dat brengt mij in een goede flow, ik let nog meer op mijn eten en ik neem alle tips en tricks ter harte. Vooral door de groepsdruk in positieve zin!

Ik ben zeker niet klaar bij BOOST Clubs, mijn doel is nog 5 kg eraf!

Don’t Stop Here

Read more stories

SHIT ik heb SPIT!

Wel eens last van rugpijn? Je bent niet alleen, het is de meest voorkomende pijnklacht!    Als je wel eens naar de huisarts bent gegaan

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.