Succesverhaal Muriel | BOOST Clubs Naarden

“Naast dat fijne resultaat ga ik met veel plezier sporten”

Mijn naam is Muriel, ik ben 20 jaar en heb net mijn studie HBO-Verpleegkunde afgerond.

In November 2018 ben ik gestart bij BOOST Clubs omdat ik graag wat fitter door het leven wilde gaan. Ik kende BOOST Clubs, omdat ik vroeger al een tijdje bootcamps heb gedaan bij Rosanne. Ik had niet persé de intentie om af te vallen, ik wilde gewoon lekker sporten. Dat heb ik dan ook gedaan tot januari. In die tijd ben ik 4 kilo afgevallen en zag ik veel mensen bij BOOST slanker worden. Ik heb Emilio toen om advies gevraagd over voeding waarna ik aan de slag ben gegaan met zijn voedingsadvies, 3 a 4 keer per week ben gaan sporten en wekelijks met Emilio mijn gewicht ben gaan bijhouden. In mei ben ik ook nog met het Summerbody programma begonnen: 8 weken een strak voedingsschema en 4x per week trainen voor de laatste loodjes.

Inmiddels ben ik in totaal 24 kilo kwijt en voel ik mij fitter dan ooit. Naast dat fijne resultaat ga ik met veel plezier sporten en dat komt mede door de prettige sfeer die er heerst bij BOOST Clubs.

Ik heb de begeleiding van Emilio en het enthousiasme van mede-boosters en trainers als erg waardevol ervaren. Dit maakte het voor mij iedere keer weer een feestje om te gaan sporten, ondanks dat het hard werken is en dat je weet dat de volgende dag een dag met veel spierpijn wordt.

Don’t Stop Here

Read more stories

Succesverhaal Edwin

Bij BOOSTClubs delen we met regelmaat en vol trots de successen van onze BOOSTers. Dat geeft een kick. Voor ons en onze klanten. Vandaag het

Wat is pijn ?

Betekent pijn schade? Heb je onze vorige blogs over rugpijn gelezen (deel 1& 2), dan weet je al dat rugpijn complex en multifactorieel is. Dat

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.