Succesverhaal Wouter | BOOST Clubs De Meern

“Bij BOOST Clubs vond ik een gebalanceerde aanpak van lichaam en geest.”

Mijn naam is Wouter, 49 jaar, ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen. Sinds 2012 ben ik freelance engineer en werk ik voor bedrijven in de energiesector.

Hoewel ik regelmatig sport (3 keer per week), voelde ik me steeds minder fit. Daarnaast had ik behoefte aan zelfreflectie om een aantal gewoonten aan te passen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een manier om lichamelijk en mentaal energie op te doen en mijn persoonlijke effectiviteit te verbeteren. Bij BOOST Clubs vond ik een gebalanceerde aanpak van lichaam en geest. Tijdens het intakegesprek heb ik samen met mijn coach het programma opgesteld: 1 uur groepstraining en 1 uur persoonlijke coaching per week.

Het resultaat tot nu toe is dat ik na alle drukke en hectische jaren opnieuw inzicht heb in wie ik ben, wat ik kan en wat ik doe. Dat geeft mij veel energie, een boost van activiteiten en de motivatie om te werken aan een gezonde levensstijl.

Als zelfstandige helpt het mij om bedrijven daadkrachtiger bij te staan in diverse projecten, effectiever te werken en richting te kiezen voor mijn toekomst. Dat geeft voldoening.

Don’t Stop Here

Read more stories

Liefde voor een gezond hart

Liefde voor een gezond hart Wij houden van training en leefstijlcoaching. Het is onze roeping, onze passie. Het is dan ook niet meer dan logisch

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.