Tyas Wastopoulos

Trainer & Coach

Tyas Wastopoulos – Trainer / coach BOOSTClubs de Meern
Ik ben een sociale trainer / coach die weet van aanpakken. Ik ben iemand die zich 100% inzet, met alles wat ik doe. Kennis overdragen aan andere mensen is iets wat ik belangrijk vind, zo kan je altijd van elkaar leren.

Mijn kracht als trainer is niet in één woord te omschrijven. Dit kan je het beste ervaren in een training ;). Ik ben iemand die keihard met je zal werken, mits je jezelf er ook voor wilt inzetten. Ik zal eerlijk met je zijn, soms ben ik zelfs een klein beetje streng (alleen wanneer dit echt nodig is). Ik zal je laten kennis maken met verschillende trainingstechnieken. Dit alles zal ik inzetten om jou te helpen jouw doel te bereiken. Het belangrijkste vind ik dat er gezelligheid en humor aanwezig is tijdens de trainingen. Bij mij train je in een positieve omgeving.

Mijn doel als Personal Trainer is om je uit te dagen en te helpen met het behalen van je doel. Dit kan op het gebied van fitness, voeding, leefstijl en resultaat zijn.

Als quote heb ik; “Be better than you were yesterday”

Vergelijk jezelf niet met anderen. Vergelijk jezelf met wie je gister was. Focus op het beter worden in de dingen die je al doet én kan. Daag jezelf uit; leer iets nieuws, verbeter jezelf, verander gewoontes en ga uit je comfort zone. Op deze manier wordt je elke dag beter en wordt je de beste versie van jezelf.

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.