Wendy Wiersma

Trainer & Coach

Trainer/coach is iets wat me op het lijf geschreven staat en gaat me van nature makkelijk af. Als trainer/coach zal ik jou zeker een spiegel voorhouden en doorvragen waar nodig. Zo komen we samen tot de kern waarvoor je het nu eigenlijk doet. Maar ook hetgeen waardoor je afdwaalt van je doel. Jouw doel, dat waar je graag naartoe wilt bewegen, houd ik scherp tijdens de trainingen.

Humor, luchtigheid en respect tonen met een luisterend oor zijn onderdeel van mijn werkhouding. Zo creëer ik de omstandigheden zodat de mensen die ik train zich gemotiveerd voelen om te knallen! Dat betekent dat ik soms kan overkomen als een “drill sergeant” maar altijd met de beste intenties en met een grote glimlach.
Ik train en coach mensen op de manier waarop ik zelf ook getraind zou willen worden. En ja, af en toe heb ik ook een schop onder mijn kont nodig.
In trainingen vind ik het een leuke uitdaging om te kijken naar wat er wél mogelijk is met betrekking tot bewegen. Vaak onderschatten we onszelf en onze eigen krachten dus hoe gaaf is het als je onder professionele begeleiding jezelf kan blijven verbazen! Keer op keer. Het gedrag dat je in de training laat zien of misschien wel leert is vaak ook een reflectie op het gedrag dat jij laat zien in de rest van je leven. Denk aan daadkracht, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen! Als ik dit zie ontwikkelen tijdens de trainingen, dan is dat de kers op de taart als trainer/coach als je het mij vraagt.

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.