BOOSt
your Body

7-weeks premium coachingsprogramma over voeding, afvallen en leefstijl

Your body is your most priceless possession: take care of it

Don’t wish for a good body, work for it

Mind right, body tight

Unlock the power within
you to create lasting change

Ontgrendel je volledige potentieel. Stel eindelijk heldere doelen en ben bereid om er alles aan te doen om ze te behalen. Leef een krachtig leven.

Ben jij er klaar voor om je lichaam te transformeren? Wil je ontdekken hoe je kilo’s kunt verliezen en je lichaam in vorm kunt brengen met de juiste focus, training en mindset? Transformeer je lichaam in 7 weken met Boost Your Body, het premium coachingsprogramma over voeding, gewichtsverlies en shapen.

Geen poespas, gewoon effectieve begeleiding en impactvolle coaching voor tastbare resultaten – kilo’s eraf en eindelijk weer die broek of jurk passen.

De Impact van coaching

Je voelt je niet comfortabel in je vel. Je voelt je niet lekker in je vel, je wil kilo’s kwijt, centimeters verliezen. Want je wil je oude kleren weer aan kunnen. Kleding aan die je graag draagt, die je zelfverzekerd laat voelen. Je wil je weer goed voelen over jezelf. Je mooi voelen. Je gezien voelen. Je aantrekkelijk voelen.

Wat je van dit programma kan verwachten als je all-in gaat? Een halve kilo tot een kilo per week afvallen. Als je kiest om er volle commitment op te maken. 

Wil je deze coaching combineren met krachttraining?
Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

1.

Leefstijlcoaching

Wat is de relatie tussen je dagelijkse keuzes, hoe je leeft en je fysieke gezondheid? In Boost Your Body bouwen we in 6 weken aan gestructureerde, gerichte gedragsverandering. Met de juiste tools creëren we een positieve, krachtige shift voor de rest van je leven.

2.

Voedingsplan

Afvallen doe je niet in de gym, afvallen doe je in de keuken. Ontdek wat er verandert als je structuur aanbrengt in voeding en hoe je snel en effectief gezondere keuzes maakt. Je coach begeleidt je bij het creëren van een persoonlijk voedingsplan, met acties die passen bij je doelen.

3.

Mindset Tools

Motivatie werkt voor iedereen anders. In Boost Your Body leer je hoe verschillende motivatiestijlen en mindsets invloed hebben op je succes. We gaan dieper in op het concept van wilskracht en zelfsabotage. Hoe zet je wilskracht zo effectief mogelijk in om je doel te bereiken? Met de juiste tools en coaching helpen we je bij het ontwikkelen van een krachtige, positieve mindset.

4.

Sterke en zwakke punten

Jouw proces is uniek. Net als de obstakels die je tegenkomt. Het begrijpen van je sterke punten en zwakke punten is essentieel voor duurzame verandering. In ons werkboek helpen we je bij het vinden van je krachten en daar waar je kunt groeien. Zo zetten we stappen naar een succesvolle transformatie.  

5.

praktische Tools voor gedragsverandering

Het leven daagt je uit. We ervaren ongewenste patronen en triggers die groei in de weg staan. In ons Boost Your Body werkboek ontdekken we de diepere principes achter deze patronen. Met krachtige tools voor gedragsverandering breken we door deze obstakels. We bouwen nieuwe, gezonde gewoontes voor een beter leven.

You’re the director of your own story.

toekomstplan

Met je coach maak je een plan met strategische stappen. Dat geeft richting, verheldert je doelen en helpt je jezelf verantwoordelijk te houden voor het nemen van actie.

Voeding

Afvallen is niet de kunst, het gewicht eraf houden is de kunst! Samen met je coach wapen jij jezelf tegen het jo-jo effect en blijft het gewicht eraf.

Werkboek

Het werkboek biedt structuur met wekelijkse opdrachten over je lifestyle zoals voeding, motivatie en gedragsverandering. Zo streven we niet naar kortetermijn gewichtsverlies, maar naar blijvende verandering.

1:1 coaching

Je coach analyseert je voortgang en voedingsdagboek, vertaalt opdrachten en theorie naar de praktijk. Je coach is je spiegel, monitort resultaten en beantwoordt persoonlijke vragen.

Training kan een krachtige toevoeging kan zijn op het Boost Your Body programma. Krachttraining is een toevoeging op het resultaat dat je kan bereiken. 

Ben jij klaar om de controle over je over je lijf terug te pakken?

Meld je aan voor deze 7-weekse journey naar een krachtiger leven.

Veelgestelde vragen

Boost Your Body gaat over voeding, afvallen en shapen. Met blijvende gedragsverandering als resultaat.

Boost Your Body gaat over hoe je leeft in relatie tot je fysieke gezondheid. Als je wilt afvallen geeft Boost Your Body je daar de tools voor. Boost Your Life is ons andere programma, dat gaat over hoe je leeft in relatie tot je mentale gezondheid. Het kan wel zijn dat het voor sommige mensen verstandig is om Boost Your Life te doen voordat ze willen afvallen. Vooral als mentaal welzijn een oorzaak is voor je eetgedrag. Wil je Boost Your Body doen? Dan verwachten we dat je redelijk stevig in je schoenen staat en kunt aanpakken.

Boost Your Body is een coachingsprogramma gericht op fysieke veranderingen (afvallen en shapen). Je werkt met een werkboek met opdrachten en iedere week is er 1 sessie met je coach.

Iedereen heeft zijn eigen (ongewenste) patronen, triggers en uitdagingen. Je coach begrijpt dat elke reis uniek is. Daarom vertaalt je coach de opdrachten en theorie uit het werkboek naar voor jou relevante informatie. Zodat jij er persoonlijk mee verder kan, in je dagelijkse leven. Het werkboek bespreekt de werkende principes, je coach helpt jou om ze toe te passen zodat het voor jou relevant is. Daarnaast werkt je coach als spiegel en monitort hij je resultaat.Boost Your Body is een coachingsprogramma van 7 weken. Dit programma heeft alle tools in huis om mensen te laten afvallen, met werkboek en coaching. Wil je het krachtiger aanpakken? Dan kan je erbij sporten. Naast het coachingsprogramma kan je losse trainingen boeken.

Inschrijfformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Naam*

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.