Personal training

Nobody leaves without a BOOST.

STERK FUNDAMENT

Met Personal Training bouwen we samen aan een krachtig fundament. We helpen je daar waar jij het meeste resultaat kunt boeken. Wat je doel ook is.

DOELGERICHT

We werken op basis van concrete doelen aan lichaam en mind. Actief, bewust en resultaatgericht. We leren je alle tools voor duurzame verandering.

BEWUSTWORDING

Personal Training is meer dan een trainingsprogramma op maat. Naast één-op-één workouts in onze clubs, werken we aan persoonlijke groei en begeleiden we je in mindset en levensstijl.

TOEGEWIJDE TRAINERS

Onze trainers zijn geselecteerd op kennis, enthousiasme en drive. En zijn gefocust om samen met jou actief patronen te doorbreken en nieuwe gewoontes aan te leren.

Personal training

De basis voor het BOUWEN van een krachtig fundament

Personal training per sessie vanaf €80,- | Duo PT vanaf €101,- per sessie

Sterker worden, blessure herstel, hulp bij voeding, meer bewustzijn of je fitter voelen in je lijf – daar waar jij winst kunt pakken, gaan wij je helpen. We creëren een reëel en haalbaar plan, die past binnen het leven wat jij wilt leiden. We werken één-op-één aan jouw persoonlijke doelen en maken impact op lange termijn.

HOE WERKT HET?

Persoonlijke aandacht

1-op-1 begeleiding met een betrokken trainer

Doelgerichte aanpak

Een reëel, haalbaar plan passend bij je hulpvraag

Méér dan sporten

Training en coachen voor persoonlijke groei

Duurzaam resultaat

We delen tools om lange termijn impact te maken

Training en coaching op maat

No-nonsense & monkey proof

Onze Personal Trainers helpen je daar waar jij de meeste progressie kunt boeken om alles uit jezelf te halen. Of je nou herstelt van een blessure, extra motivatie zoekt, hulp nodig hebt bij voeding, (postnataal) sterker of fitter wilt worden.

We trainen en/of coachen met een trainingsprogramma op maat. En werken aan persoonlijke groei en gedragsverandering. Fun én confronterend op het juiste moment.

Benieuwd of we jou kunnen helpen?

  • Personal Training
  • Life & performance coaching
  • Postpartum, zwanger & postnataal training
  • Blessurepreventie en herstel
  • Revalidatie
  • Voedingsadvies

Een vrijblijvende sessie boeken met een Personal Trainer?

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Bij BOOST kijken we altijd naar wie je bent terwijl je dingen doet in plaats van hoe je dingen doet. Wie je bent maakt altijd het verschil. We luisteren naar je exacte hulpvraag en creëeren een reëel en haalbaar plan, die past binnen het leven wat je leidt.

Personal Training start met een zelfstandige opwarming van 15 minuten, daarna 45 minuten doelgericht trainen onder begeleiding van een personal trainer.

 

Onze Personal Trainers zijn geselecteerd op kennis, integriteit en fun. Het zijn luisteraars, aanpakkers en doorpakkers. Betrokken, oprecht en brutaal eerlijk op het juiste moment.

Personal training per sessie vanaf €80,- | Duo PT vanaf €101,- per sessie

Personal Training is maatwerk voor het bouwen van een sterk fundament. Je kiest voor Personal Training als je liever 1-op-1 werkt, fysiek of mentaal instabiel bent, kampt met blessures, medisch gericht wilt werken aan voeding en absoluut resultaat wilt boeken. 

Met Personal Group Training start je als je fundament sterk genoeg is. Dat betekent dat je kan bewegen, belasten en op de meeste vlakken beproefd kan worden. Personal Group Training is maatwerk, gericht op trainen met een persoonlijk schema maar in een groep van max 8.

Minimaal 2x per week. Dit kan ook gecombineerd met Personal Group Training.

 

Zeker weten! Iedereen traint met een persoonlijk plan en onze trainers hebben hiervoor de kennis en kunde in huis.

Alle trainers zijn opgeleid om te ondersteunen bij pre- en  postnataal trainen. De eerste training is erop gericht om te kijken waar je staat in of na je zwangerschap. Pas dan wordt er een plan gemaakt 

Heb je een vraag OVER DE PERSONAL TRAINING?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Naam*

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.