Over ons

Always seeking ways to improve performance

BOOSTClubs

Bij BOOSTClubs, our goal is to move peopleOns team van highly skilled trainers en coaches is geselecteerd op ervaring, persoonlijke aanpak, fun en no-nonsense mentaliteit. En delen de missie om ambitieuze mensen bewust te helpen kiezen om niet hetzelfde te blijven.

Personal trainers & coaches

MEET OUR TEAM

Over ons

DE KRACHT VAN
COACHING & TRAINING

Bij BOOST willen we mensen inspireren en motiveren om te leven vanuit hun kracht. Dagelijks coachen we BOOSTERS naar een nieuwe mindset, voor meer succes – in ieder aspect van het leven. We kijken naar hoe je dingen ziet, hoe je fysiek en mentaal functioneert en waar je huidige gedrag vandaan komt. We creëeren een helder beeld van je niet-werkbare patronen, wat je wilt bereiken en focussen op je potentie.

Checken of we een match zijn?

Be the change you wish to see in the world

Bij BOOSTClubs gaan we uit van de kracht van mensen. De manier om echte en blijvende verandering te realiseren voor onszelf, en samen, voor de wereld. Wij geloven dat je vanuit ownership, connectie en met de juiste mindset een krachtig leven kunt leiden vanuit je hart.

Om ook globaal impact te maken werken we samen met de BOOST The World foundation en wereldwijd netwerk van heart-centered Young Leaders dat zich inzet voor de ontwikkeling van jonge leiders, de sleutel tot een betere toekomst.

Met educatie op thema’s als leiderschap, duurzaamheid, zelfontwikkeling en ondernemerschap zet BOOST The World zich in Zuid-Afrika en Pakistan in voor het creëren van een betere leefomgeving en uiteindelijk een duurzame toekomst.
Wil je meer weten over de projecten van BOOST The World?

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.