Thijs van de Sant

Trainer & Coach

“Don’t limit your challenges, challenge your limits”

Mijn naam is Thijs van de Sant, personal performance en lifestyle coach.

Al ruim 7 jaar ben ik werkzaam als personal trainer en coach, zowel in binnen- als buitenland. Iets wat begon als een liefde voor sport en bewegen is door de jaren heen uitgegroeid tot een diep gegronde passie in de personal training en lifestyle coaching. Door de jaren heen heb ik een hoop ervaring opgedaan met het coachen van cliënten met diverse doelstellingen. Van het begeleiden van atleten naar een wedstrijd tot aan het coachen op afvallen en een fittere, vitalere en gelukkigere versie van jezelf te worden.

Ik ben personal trainer geworden bij BOOST omdat de visie en missie van BOOST perfect aansluit aan mijn eigen visie omtrent sporten, bewegen en gezondheid. Daarnaast staat de studio in Zeist op nog geen steenworp afstand van waar ik woon. Iets wat een win-win is in mijn boek!

Ik heb mij gespecialiseerd in, twee cruciale aspecten voor het bereiken van je doelen::

  • Het begeleiden van cliënten naar hun fysieke doelen. Afvallen, sterker of sneller worden. Alles is mogelijk.
  • Het begeleiden naar een optimaal vitaal bestaan, gezondheid en vitaliteit bestaat namelijk uit meer dan alleen een gezond gewicht. Ik leer je aan hoe je effectief beweegt zonder blessures, het balans vinden tussen gezond eten en genieten zonder grote restricties en genieten van het hele proces terwijl je grote stappen maakt naar de beste versie van jezelf!

Ik coach mijn cliënten op een informele en positieve, maar intensieve en resultaatgerichte manier naar hun persoonlijke doelen toe.

Mijn 100% commitment heb je, laten we samen jouw doelen tot een realiteit maken.

Tot snel!

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.