BOOST
YOUR LIFE

13-weeks premium coachingsprogramma over vitaliteit, levenskracht en levensenergie

A life without health is like a river without water

Vitality! That's the pursuit of life, isn't it?

The energy of the mind is the essence of life

vitaliteit
levenskracht levensenergie

Motivatie, energie en veerkracht – de essentie van vitaliteit. Vitaliteit gaat niet alleen over fysieke gezondheid, maar over het leven zelf. Over durven dromen en de energie ervaren om je dromen na te streven. Het gaat over ownership en zingeving. En de veerkracht om door moeilijke tijden te bewegen.

Boost Your Life is een 13 weken coachingsprogramma dat niet gaat over HOE je leeft. Maar DAT je leeft. Want leven is meer dan overleven. Wat drijft je? Hoe geef je je leven écht betekenis? In 13 weken maak je een diepgaande reis van zelfverkenning. Ontdek hoe je acties passen bij je waarden. Zet doelgerichte stappen naar een krachtige mindset en het leven van je dromen en ambitie.

De Impact van coaching

Je energie is laag, je krijgt niks gedaan. Je hebt weinig slaap, geen zin om dingen te doen of om de deur uit te gaan. Je voelt gewoon niet de energie om de dingen te doen die je het liefste doet. En je weet ook even niet meer waar je gelukkig van wordt, waar je wél energie van krijgt.

Wat je van dit programma kan verwachten als je all-in gaat? Regie over je leven. Dat geeft energie, energie om te leven.

Wil je deze coaching combineren met krachttraining?
Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

1.

Motivatie en kernwaarden

Motivatie is je drijfveer. Je WAAROM. Samen met je kernwaarden essentieel voor je richting en levensdoelenJe brengt de belangrijkste punten van jouw reis in kaart. Waar kom je vandaan en waar wil je naartoe? Wie ben je en wie wil je eigenlijk zijn? Wat staat je in de weg om die persoon te worden?

2.

Jouw commitment

Motivatie is geen garantie voor succes. Je dromen verwezenlijken vraagt om energie. Deel 2 van Boost Your Life focust op energie – echt leven in plaats van de dag doorkomen. Belangrijke pijlers: autonomie, vaardigheden en relaties.

3.

Veerkracht en zingeving

Het leven komt met tegenslagen, stress en pijn. Essentieel voor vitaliteit is veerkracht. Weten waar je slachttofferrol eindigt en leiderschap over je leven begint. Hoe pak je zelf de controle over je leven terug? Zingeving is key in je tolerantie en acceptatie bij tegenslag.

4.

Accountability actieplan

Je coach helpt met integratie van de lessen naar het dagelijkse leven. Zelf creëer je een concreet actieplan met doelgerichte stappen. Wat heb je nodig om jezelf verantwoordelijk te houden voor jouw motivatie, energie en veerkracht?

Ben jij klaar om de controle
over je vitaliteit te pakken?

Meld je aan voor deze 13-weekse journey naar een krachtiger leven.

Veelgestelde vragen

Boost Your Life is een 13-weeks coachingsprogramma over vitaliteit. Over jouw levenskracht en levensenergie. Het gaat over jouw motivatie, energie en veerkracht – de essentie van vitaliteit. 

Boost Your Life gaat over hoe je leeft in relatie tot je vitaliteit. Als je het gevoel hebt dat je weinig energie hebt, en niet weet waar je energie van krijgt, geeft Boost Your Life je daar de tools voor. Het gaat over hoe je leeft in relatie tot je mentale gezondheid.

12 weken duiken we de diepte in. We ontdekken waar je energielekken zitten. Wat je momenteel doet in je leven wat je wil stoppen. En wat er nodig is om dat te doen en vol te houden. 

Dat je komt opdagen voor je leven 🙂 Dat je er vol voor gaat. Alleen dan zul je vooruitgang boeken en afreken met je belemmeringen.

Het gewenste resultaat is alleen haalbaar bij het investeren van je tijd, geld en commitment. Wanneer je er voor open staat om geconfronteerd te worden, bereid bent om de acties te doen die jou helpen om het beoogde doel te bereiken en je bereid bent om te stoppen met dingen die je niet helpen.

Boost Your Life is een coachingsprogramma van 12 weken. Dit programma heeft alle tools in huis om je energie terug te krijgen, met een werkboek en coaching. Wil je het krachtiger aanpakken? Dan kun je erbij sporten. Dan ervaar je naast de impact van coaching, ook de kracht van krachttraining. Geef het aan bij je coach als je naast het coachingsprogramma losse trainingen wil boeken.

Inschrijfformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Naam*

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.