BOOST YOUR LIFE

13 weken training en lifestyle coaching.

Meer energie, meer zelfvertrouwen, meer ownership en meer verbinding.

LIFESTYLE COACHING

In BOOST YOUR LIFE creëren we een nieuw, duurzaam plan voor je leven. In 13 weken helpen we je diepgewortelde, hardnekkige patronen herkennen en doorbreken. En leer je nieuwe, werkbare patronen creëren en toepassen in je leven.

VOOR WIE

Heb je weinig motivatie, kom je lastig in een ritme en zoek je balans? Struggle je met hardnekkige patronen, wil je resultaat maar heb je jezelf afgelopen jaren verwaarloosd? Wil je meer uit je leven halen dan je nu doet?

NAAR DE KERN

We werken aan meer verbinding met jezelf, je intuïtie en je levensenergie. Zodat je keuzes kunt maken vanuit jouw kracht. We gaan terug naar de kern, zetten verandering in werking en helpen je om je volledige potentieel te benutten.

FULL CIRCLE AANPAK

BOOST YOUR LIFE staat voor bewustwording en verandering - fysiek en mentaal. Een combinatie van personal training, groepstraining en coachingsessies met een vaste trainer en lifecoach zet echte verandering in werking.

BOOST YOUR LIFE

Groep €397 per persoon | 1 op 1 €1300 - 45-60 min coaching

Samen echte verandering realiseren

BOOST YOUR LIFE is een 13-weeks full circle trainings- en lifestyle coaching programma. We gaan terug naar het fundament in jezelf. Where in your life are you surviving and not living? Hoe krijg je meer energie? Meer zelfvertrouwen, meer ownership, meer verbinding met jezelf?

We luisteren naar wat jij nodig hebt. We veranderen samen gewoontes en leren gedrag en acties te herkennen en transformeren. We maken een helder, duurzaam plan zodat jij je volledige potentieel kunt benutten.

Persoonlijke doelen behalen met 1-op-1 Personal Training

Over Boost Your LIFE

13 weken programma

Begeleiding door een vaste trainer en lifecoach

Personal Training & coaching

1 sessie per week met focus op je persoonlijke doelen

Small Group training

1 keer per week een groepsles

Customised plan van aanpak

Een helder, duurzaam plan bij jouw vraag en doelen

Transformatie van Body, Mind & Life

Meer focus op jou, meer impact op je leven

BOOST YOUR LIFE werkboek ​

Inzicht in structureel, duurzaam optimaliseren

Holistische aanpak

TRAINING & COACHING

In BOOST YOUR LIFE gaan we terug naar de kern. We zetten verandering in werking en helpen je om je volledige potentieel te benutten. We combineren 1-op-1 Personal Training, lifestyle coaching en groepstraining om je te begeleiden naar meer verbinding met jezelf. Meer energie, meer zelfvertrouwen, meer ownership en meer verbinding. Om meer keuzes te maken vanuit jouw kracht.

In onze coachingsessies leren we je beter kennen. We vragen en luisteren en diepen je hulpvraag uit. Samen maken we een custom plan van aanpak om inzicht te krijgen in wat je wilt bereiken en hoe je er komt.

Checken of BOOST YOUR LIFE voor jou is? Plan een intake!

creëer een
krachtig leven

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Dat kan zeker. Je kunt BOOST YOUR LIFE op elk niveau instappen.

Bij BOOST YOUR LIFE richten we ons op Body, Mind & Life voor 12 weken. We werken aan je fysiek, gedragsverandering en overtuigingen, voor een langdurig resultaat. Het is echt lifestyle coaching, dus meer dan alleen het fysieke trainen en focus op je lichaam.  

BOOST YOUR BODY duurt 6 weken en richt zich op een zo snel, groot mogelijk fysiek resultaat.

Ja, tijdens BOOST YOUR LIFE werk je met een vaste trainer/coach.

Dat je komt opdagen voor je leven 🙂 Dat je er vol voor gaat. Alleen dan zul je vooruitgang boeken en afreken met je belemmeringen.

Het gewenste resultaat is alleen haalbaar bij het investeren van je tijd, geld en commitment. Wanneer je er voor open staat om geconfronteerd te worden, bereid bent om de acties te doen die jou helpen om het beoogde doel te bereiken en je bereid bent om te stoppen met dingen die je niet helpen.

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Naam*

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.