Personal Group Training

Personal Group Training

Max. 9 personen per sessie vanaf €14,88,-

Trainen in een grotere groep, in pittige circuit trainingen. Werk aan jouw fitheid, spierkracht en conditie.

Personal Small Group Training

Max. 4 personen per sessie vanaf €33,-

Intieme groepstraining met de begeleiding en resultaten van Personal Training op basis van een custom-made schema

PERSONAL
GROUP TRAINING

FUNCTIONAL TRAINING IN EEN GROTERE GROEP

Max. 9 personen per sessie vanaf €14,88,-

Personal Group Training is een persoonlijke groepstraining met maximaal 9 personen. In de groepstraining werken we aan het ontwikkelen van jouw algehele fitheid en spierkracht. We trainen upper body en lower body. En sluiten iedere training af met een High Intensity (HIT) finisher om je conditie uit te dagen.

In de Personal Group Training werken we niet met apparaten maar losse gewichten. Daarmee trainen we naast conditie en spierkracht ook je motoriek, balans en lenigheid. Door in kleine groepen te werken kan iedereen trainen op zijn/haar eigen niveau en is er ruimte voor persoonlijke aandacht vanuit de trainers om te helpen aanpassen bij specifieke uitdagingen en/of blessures. 
Een small group training met persoonlijke begeleiding

PERSONAL Small GROUP TRAINING

FUNCTIONAL TRAINING IN EEN KLEINE GROEP

Max. 4 personen per sessie vanaf €33,-

In de Small Group Training train je met maximaal 4 personen. Waardoor Personal Small Group Training een goede middenweg is tussen Personal Training en Personal Group Training. Door met een kleine groep te trainen,  kunnen we focussen op jouw persoonlijke doelen en behoeftes.

Ben jij een team player en vind je het gezellig om samen te trainen maar heb je wel behoefte aan persoonlijke begeleiding? Dan is dit de optie voor jou.

Over PERSONal group training

Persoonlijk

Trainen in een groep met het gevoel dat het nog steeds om jou draait

Functioneel trainen

Kracht, mobiliteit, flexibiliteit, core stability & HIIT

Intake & proeftraining

Om te bepalen of je fundament sterk genoeg is

BOOST community

Trainen met motivatie en fun van onze community

START YOUR JOURNEY
WITH A FREE trial class

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Personal Group Training of de Small Group Training is bedoeld voor mensen die al een sterke basis hebben, een traject hebben afgerond en willen blijven trainen om stabiel, sterker en/of fitter te worden.

Wanneer je aan deze criteria voldoet, is Group Training de juiste keuze voor jou. Aan de andere kant kies je voor Personal Training als je aan meerdere doelen tegelijk wilt werken, een expert nodig hebt om echt resultaten te boeken, je af te rekenen hebt met hardnekkige niet-werkbare patronen, of als je basis nog niet sterk genoeg is voor het niveau van groepstraining. Als je niet zeker weet welke optie het beste bij je past, kun je ook starten met een combinatie van Personal Training en Personal Group Training.

De Personal Group Training volg je met een groep BOOSTERS van totaal 9 mensen. Een grotere groep waarin je circuit training volgt bij een van onze trainers.

Voor de Small Group Training ligt de lat hoger. Het is een persoonlijk programma waarin we in een groep van maximaal 4 light personal training aan je geven. 

Voor je kan starten met Personal (Small) Group Training plannen we een intake en proeftraining. De standaard ligt namelijk vrij hoog in onze groepen. Op basis daarvan beoordelen we of je mee kunt doen met een groep of dat Personal Training beter past.

Zeker! We werken met een custom-made schema. Is je doel om af te vallen? Dan raden we meestal een 1-op-1 traject aan. Afvallen zit in acties doen en blijven doen, dit gebeurt vaak buiten de muren van BOOST. Een doel als afvallen vraagt om focus, structuur, afspraken en aanpassingen/ sturing.

Personal Group Training per sessie vanaf €14,50,-

Personal Small Group Training per sessie vanaf €32,50,-

Aan een groepstraining gaat altijd eerst een kennismakingsgesprek en proeftraining met een van onze trainers vooraf. Zo’n vrijblijvende intake kun je boeken via de ‘intake button’ op deze pagina. 

Ja, we hebben maandelijkse abonnementen voor onze groepstrainingen. We vertellen je daar graag meer over in een kennismakingsgesprek.

Mocht dat ooit nodig zijn, dan kan dat in sommige gevallen zeker. Hierover kun je ons mailen.

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Naam*

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.