Personal Group Training

Groepstraining met het resultaat van Personal Training

PERSONAL GROUP

Personal Group Training is een groepstraining met max. 4 of 8 personen (afhankelijk van de club) en de begeleiding en resultaten van Personal Training.

FUNDAMENT

Heb je een sterk fundament opgebouwd in Personal Training? Dan bouwen we op deze basis verder in groepsverband.

TRAININGEN

Personal Group Training is functioneel trainen. Kracht, mobiliteit, flexibiliteit en High Intensity Training met een custom-made schema.

PROGRESSIE

In onze Personal Group Training werk je met een persoonlijk schema die we 1x per zes weken updaten.

PERSONAL GROUP TRAINING

FUNCTIONAL TRAINING IN EEN KLEINE GROEP

Personal Group Training is een small group training voor iedereen die al een sterke basis heeft, een Personal Training traject heeft afgerond en wil blijven trainen om stabiel, sterker en/of fitter te worden. Met een persoonlijk schema, max. 4 tot 8  andere BOOSTERS (afhankelijk van de club) en een gecertificeerde trainer motiveren we je om alles uit jezelf te halen.

Over PERSONal group training

Persoonlijke focus

Groepstraining met een custom-made schema

Functioneel trainen

Kracht, mobiliteit, flexibiliteit, core stability & HIIT

Intake & proeftraining

Om te bepalen of je fundament sterk genoeg is

BOOST community

Trainen met motivatie en fun van onze community

FUNCTIONAL TRAINING

Wat is PERSONAL GROUP TRAINING?

Blijkt uit de intake en proeftraining dat je basis sterk is? Dan kun je meedoen aan de Personal Group Training: een small group training, met een custom-made schema en de resultaten van Personal Training.

De trainingen zijn altijd opgebouwd uit 4 delen: een gezamenlijke warming up, werken aan je persoonlijk schema, een kracht, cardio en/of HIIT training en een gezamenlijke cooling down waarbij we afsluiten met stretch- en ademhalingsoefeningen om je lijf en hoofd weer tot rust te brengen.

START YOUR JOURNEY WITH A FREE INTAKE

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Voor je kan starten met Small Group Training plannen we een intake en proeftraining. De standaard ligt namelijk vrij hoog in onze groepen. Op basis daarvan beoordelen we of je mee kunt doen met een groep of dat Personal Training beter past.

Personal Group Training is voor onze mensen die al een sterke basis hebben, een traject hebben afgerond en willen blijven trainen om stabiel, sterker en/of fitter te worden.

Personal Training kies je als je aan meerdere doelen tegelijk werkt, een expert nodig hebt om echt resultaten te boeken, je af te rekenen hebt met hardnekkige niet-werkbare patronen, of je basis nog niet sterk genoeg is voor het niveau van groepstraining.

Uiteraard kun je ook starten met een combinatie van PT &  PGT.

Zeker! We werken met een custom-made schema. Is je doel om af te vallen? Dan raden we meestal een 1-op-1 traject aan. Afvallen zit in acties doen en blijven doen, dit gebeurt vaak buiten de muren van BOOST. Een doel als afvallen vraagt om focus, structuur, afspraken en aanpassingen/ sturing.

Aan een groepstraining gaat altijd eerst een kennismakingsgesprek en proeftraining met 1 van onze trainers vooraf. Zo’n vrijblijvende intake kun je boeken via de ‘intake button’ op deze pagina. 

Ja, we hebben maandelijkse abonnementen voor Small Group Training. We vertellen je daar graag meer over in een kennismakingsgesprek.

Mocht dat ooit nodig zijn, dan kan dat in sommige gevallen zeker. Hierover kun je ons mailen.

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Name*