Personal Group Training

Groepstraining met het resultaat van Personal Training

PERSONAL GROUP

Personal Group Training is een groepstraining met max. 4 of 8 personen (afhankelijk van de club waar je traint). Met de begeleiding en resultaten van Personal Training.

FUNDAMENT

Wanneer je een sterk fundament hebt opgebouwd in Personal Training, dan kunnen we samen verder bouwen in groepsverband.

TRAININGEN

We trainen functioneel en richten ons op het verbeteren van dagelijkse bewegingen en activiteiten. Ook werken we aan je kracht, mobiliteit en flexibiliteit.

PROGRESSIE

In onze Personal Group Training werk je met een persoonlijk schema die we 1x per zes weken updaten.

PERSONAL GROUP TRAINING

FUNCTIONAL TRAINING IN EEN KLEINE GROEP

Onze Personal Group Training is speciaal ontworpen voor mensen die een sterke basis hebben en hun fitnessniveau willen blijven verbeteren.

Het is een small group training met een persoonlijk schema, max. 4 tot 8 andere BOOSTERS (afhankelijk van de club). Je traint met een gecertificeerde trainer. Zo motiveren we je om alles uit jezelf te halen.

Over PERSONal group training

Persoonlijke focus

Groepstraining met een custom-made schema

Functioneel trainen

Kracht, mobiliteit, flexibiliteit, core stability & HIIT

Intake & proeftraining

Om te bepalen of je fundament sterk genoeg is

BOOST community

Trainen met motivatie en fun van onze community

Functional training

Wat is PERSONAL GROUP TRAINING?

Onze Personal Group Training sessies worden gehouden in kleine groepen, zodat onze deskundige trainers jou persoonlijke aandacht kunnen geven. Dit betekent dat we ons schema aanpassen aan jouw individuele behoeften en doelen van elke deelnemer. Bovendien krijg je bij onze PGT-sessies de voordelen van personal training in groepsverband.

Blijkt uit de intake en proeftraining dat je basis sterk is, dan kun je meedoen aan de training. Ook krijg je een custom-made schema en de resultaten van Personal Training. Verder zijn de trainingen altijd opgebouwd uit 4 delen, inclusief een gezamenlijke warming up, werken aan je persoonlijk schema, een kracht, cardio en/of HIIT training en een gezamenlijke cooling down. We sluiten af met stretch- en ademhalingsoefeningen om je lijf en hoofd weer tot rust te brengen.

START YOUR JOURNEY WITH A FREE INTAKE

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Voor je kan starten met Small Group Training plannen we een intake en proeftraining. De standaard ligt namelijk vrij hoog in onze groepen. Op basis daarvan beoordelen we of je mee kunt doen met een groep of dat Personal Training beter past.

Personal Group Training (PGT) is bedoeld voor mensen die al een sterke basis hebben, een traject hebben afgerond en willen blijven trainen om stabiel, sterker en/of fitter te worden.

Wanneer je aan deze criteria voldoet, is PGT de juiste keuze voor jou. Aan de andere kant kies je voor Personal Training als je aan meerdere doelen tegelijk wilt werken, een expert nodig hebt om echt resultaten te boeken, je af te rekenen hebt met hardnekkige niet-werkbare patronen, of als je basis nog niet sterk genoeg is voor het niveau van groepstraining. Als je niet zeker weet welke optie het beste bij je past, kun je ook starten met een combinatie van PT & PGT.

Zeker! We werken met een custom-made schema. Is je doel om af te vallen? Dan raden we meestal een 1-op-1 traject aan. Afvallen zit in acties doen en blijven doen, dit gebeurt vaak buiten de muren van BOOST. Een doel als afvallen vraagt om focus, structuur, afspraken en aanpassingen/ sturing.

Aan een groepstraining gaat altijd eerst een kennismakingsgesprek en proeftraining met 1 van onze trainers vooraf. Zo’n vrijblijvende intake kun je boeken via de ‘intake button’ op deze pagina. 

Ja, we hebben maandelijkse abonnementen voor Small Group Training. We vertellen je daar graag meer over in een kennismakingsgesprek.

Mocht dat ooit nodig zijn, dan kan dat in sommige gevallen zeker. Hierover kun je ons mailen.

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Naam*
Voer een nummer in van 7 tot 12.

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.