BOOSTCLUBS Amstelveen

Jouw personal trainer in Amstelveen.

Boutique gym in het oude dorp.

Boutique gym in Amstelveen

Jouw personal trainer in Amstelveen

Onze nieuwste boutique gym en 4e BOOSTClubs is in april 2023 geopend in het oude stadshart van Amstelveen, vlakbij het Amsterdamse Bos. Ex-topsporter Desire Melchiot runt na meer dan 10 jaar Personal Training en een topsport carrière in de atletiek, waarin ze in de top 3 van Nederland behoorde, met veel liefde en passie voor sport onze 2e boutique studio. Ze brengt high-end personal training naar Amstelveen.

“Ik vind het geweldig om mensen beter in hun vel te laten voelen, om te helpen lichaam en geest weer in balans te krijgen. Als ex-topsporter heb ik zelf ondervonden hoe belangrijk de juiste begeleiding is om je doelen te behalen. En ik wil mensen laten ervaren dat sport niet saai is en dat je met sport heel veel kan bereiken: meer energie, makkelijker bewegen, sterker worden.”

Bij boutique gym Amstelveen bieden we de volgende concepten aan: Personal Group Training, BOOSTCamp Outdoor, Life & Performance Coaching en Personal Training.

Openingstijden

Gratis BOOSTCheck

Vitaliteitscheck

Wist je dat een 1-op-1 check de beste manier is om te bepalen hoe fit en gezond je bent? En dat is precies wat wij aanbieden via onze BOOSTCheck.

Tijdens deze proeftraining zie je samen met één van onze trainers waar je op dit moment fysiek staat en waar wij je bij kunnen helpen.

We dagen je uit op het gebied van:

Na deze BOOSTCheck bespreken we de resultaten en gaan we in gesprek over jouw doelen en motivatie.

Zodat jij persoonlijk advies krijgt over hoe jij je volledige potentieel benut.

Kom langs en ontdek hoe wij kunnen helpen jouw mindset te veranderen zodat jij je fitter en gezonder gaat voelen dan ooit tevoren! 

Plan een proefles

BOOST TEAM

Amstelveen

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Naam*

Desire staat je graag te woord

Whatsapp nu direct met Desire

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.