In Je Kracht | Yvette | BOOST Clubs De Meern

“Ik maakte bewust de keuze om met het “In Je Kracht” programma te starten want dat biedt mentale coaching en voedingsadvies naast het sporten”

Hi, mijn naam is Yvette. Ik ben 28 jaar en woon sinds enkele jaren in De Meern. In juli 2019 ben ik begonnen aan het “In Je Kracht” programma. Mijn doel was om weer in beweging te komen maar ik wist ook dat dat niet genoeg zou zijn om het grote traject van gewicht verliezen vol te houden. Daarom maakte ik bewust de keuze om met het “In Je Kracht” programma te starten want dat biedt mentale coaching en voedingsadvies naast het sporten. Na de prettige en informatieve intake durfde ik deze stap te zetten.

Nu, 4 maanden later, heb ik het programma afgerond en ben ik verder gegaan bij BOOST De Meern. Twee keer in de week knallen in een groepsles maar daarbij ook nog coaching. Ik ben nu 12 kg afgevallen en de oefeningen gaan steeds iets beter.
Bijkomend voordeel: met een blessure die ik heb aan mijn knie gaat het nu ook veel beter. Dat heb ik mede te danken aan de juiste coaching waardoor ik, zo nodig, word afgeremd als ik teveel wil. Zo wordt een grotere blessure voorkomen en kan ik blijven sporten.

Door BOOST Clubs en de trainers bij BOOST heb ik het plezier gevonden in het sporten en weet ik dat ik mijn doel: een gewicht van minder dan 100 kg, voor september 2020 kan gaan halen.

Don’t Stop Here

Lees meer verhalen

Boost metabolism

Metabolisme

Oke, als aankomen of afvallen puur afhankelijk is van calorieën, kan het dan zijn dat er iets mis is met je calorieverbruik? We kennen allemaal

Satan’s suikers !!

Van alle boosdoeners die we horen bij BOOST Clubs staat suiker stipt op nummer 1. Maar is dat wel terecht? Om de vraag of suiker

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.