Niks is onmogelijk als je zelf maar de keuze maakt – Byron (Deel 1)

Ik neem jullie mee terug naar het moment waarin ik besefte dat het tijd was om het roer om te gooien, de zomer van 2020. Ik besefte me dat het leven bestaat uit de keuzes die je zelf maakt en dat deze keuzes maken wie je zelf bent. M’n weegschaal gaf 117,7 kg aan en ik wilde me beter voelen. Maar had geen idee hoe het aan te pakken.

Op de bonnefooi belde ik aan bij BOOSTClubs de Meern en voerde een gesprek met Timar over m’n doelen en over de mogelijkheden. Mijn doel was afvallen. Hoeveel ik zou afvallen, dat zouden we wel zien. Ook wilde ik me lichamelijk beter voelen. Dat was eigenlijk mijn belangrijkste doel, een beter gevoel krijgen. Timar vertelde me over de methodes en het stappenplan van BOOST en ik was meteen enthousiast.

Toen ik bij BOOSTClubs startte, nu meer dan 2 jaar geleden, begon ik met 2x per week Personal Training van Lindsey. Samen met Timar pastte ik mijn voedingspatroon aan. En die combinatie, van sporten en de juiste voeding, was voor mij de juiste mix om mijn doelen te bereiken. In dat eerste half jaar gebeurde iets wat ik niet eerder kende, ik ging met plezier naar de sportschool. Ook lukte het me die eerste 6 maanden om 18 kg af te vallen.

Ik kreeg meer energie en bleef mijn lichaam en geest uitdagen om verder te gaan. Stoppen was iets wat zeker nog niet ging gebeuren. Doelen bereiken doe je zelf maar het lukt je niet alleen. Zonder de begeleiding van Lindsey en Timar was het me niet gelukt. Dat was echt top! Ik kan sowieso alleen maar vol lof spreken over de begeleiding bij BOOST. Twijfel je? Niks is onmogelijk als je zelf maar de keuze maakt.

Nu, in 2023, zijn we meer dan 2 jaar verder sinds de start van m’n succesverhaal. Makkelijk was het niet maar bij de pakken neerzitten zat er niet in. En tot de dag van vandaag ben ik trots op mezelf. Benieuwd hoe het nu gaat? Lees het in het tweede deel van mijn succesverhaal.Don’t Stop Here

Lees meer verhalen

dealen met rugpijn

Actief of inactief ouder worden

In de eerste twee blogs van deze reeks, over de relatie tussen leeftijd en fysieke gezondheid, concludeerden we dat ouder worden niet per definitie fysieke

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.