Succesverhaal Bram van Roosmalen | BOOSTClubs De Meern

Bram van Roosmalen van Bandall over zijn traject bij BOOST

Met mijn drukke en soms onregelmatige ondernemersbestaan, is de flexibiliteit van BOOST om zich aan te kunnen passen voor mij heel belangrijk. Of ik nou om 7.00 uur wil trainen, juist laat of op het laatste moment moet verschuiven – het is altijd mogelijk. Twee keer per week trainen is een automatisme geworden en ik ben het echt leuk gaan vinden.”

Een sprint trekken om die lastige bal op de tennisbaan nog net te halen of met groot gemak op mijn racefiets een heuvel op sprinten in de Limburgse heuvels was tot september 2020 nog weleens lastig. Ik was vaak geblesseerd en bracht regelmatig een bezoek aan mijn fysiotherapeut Frank Robertz, van Fysio Vandaag. Tot Frank zei: “Ga eens met Timar praten” Hij raadde mij aan bij BOOST te trainen.

Na meerdere sportschool abonnementen te hebben gehad in het verleden, was ik in het begin zeker sceptisch. Ik raakte het trainen vaak al na een paar weken zat omdat het niet de omgeving was waarin ik mij prettig voelde. Het overtuigende verhaal van Timar over wat Personal Training voor mij zou kunnen betekenen, het stellen van concrete doelen en het bepalen van hoe die doelen te bereiken, kreeg me enthousiast.

Mijn doelen waren, en zijn, duidelijk: sterker en fitter worden en hiermee de kans op blessures verkleinen zodat ik nog jarenlang kan genieten van sporten. Van bewegen. Regelmatig evalueren we de trainingen en soms passen we ze aan. Iets meer of minder conditie trainen, snelheid trainen of juist meer ontspanningsoefeningen. De leukste training tot nu toe was die keer dat binnen trainen niet mogelijk was en ik Timar aan een elastiek door de sneeuw moest trekken bij -10. Sowieso is het erg leuk om regelmatig nieuwe oefeningen te doen en grenzen te verleggen. Te boksen met Bibi, de verrassende oefeningen van Wendy.

Nu, na ruim anderhalf jaar, is 2 keer per week trainen een automatisme geworden. Niet iets wat ik moét doen maar iets wat ik heel graag wil doen. Ik ben het echt leuk gaan vinden en het voelt gewoon goed! Heel bijzonder. Het enthousiasme, de professionaliteit en de persoonlijke aandacht van Timar en zijn team spelen hierin een belangrijke rol. Het helpt natuurlijk ook enorm om te voelen dat je resultaat boekt, dat je sterker en fitter wordt en dat je het vertrouwen krijgt dat je weer voluit kunt gaan.

Trainen bij BOOST heeft mij echt het vertrouwen gegeven dat ik als ‘vroeg 50’er’ nog jarenlang met veel plezier kan sporten en bewegen. – Bram van Roosmalen van Bandall

Don’t Stop Here

Read more stories

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.