Succesverhaal Hilde | BOOSTClubs Naarden

“Te weinig energie, moe en pijntjes deden mij besluiten om er eens helemaal voor te gaan en te trainen met een Personal Trainer. Zelf lukte het mij namelijk onvoldoende om mijn doelen te bereiken, ondanks het feit dat ik redelijk sportief ben.

 

Als 50+ vrouw was ik behoorlijk zoekende om mij beter te voelen. Ik wilde sterker worden, meer energie, meer halen uit mijn trainingen. Dat samen met mentaal oprekken. Regelmatig voelde ik weerstand, meende ik dat ik het niet kon. Maar door samen te trainen ontdek je wat je wel kan én wat je tegenhoudt; de dingen die je tegen jezelf zegt om iets wel of niet te doen..
 

 

“Ik ging buiten m’n comfortzone en kreeg mooie inzichten die ik ook meeneem in m’n dagelijks leven. Lichamelijk sterker worden gaat samen met mentaal sterker worden. 

Als ik het in de sportzaal kan dan kan ik het ook daarbuiten.”

 

Ik ben flink buiten mijn comfortzone gegaan en heb mooie inzichten gekregen met betrekking tot het sporten maar die ik ook meeneem in m’n dagelijks leven. Lichamelijk sterker worden gaat samen met mentaal sterker worden en dat geeft een heel goed gevoel. Ik heb veel meer vertrouwen gekregen in mijn eigen lijf en mijn eigen kunnen. 

 

Er zijn een aantal uitdagingen geweest in mijn persoonlijk en zakelijk leven de afgelopen jaren, maar ik ben altijd door blijven trainen. Het geeft me ontspanning en het is fijn te ontdekken dat je ook dan altijd meer kan dan je in eerste instantie denkt.. Daarbij kan ik ook af en toe stoom afblazen en is er ruimte voor een goed gesprek.

 

Trainen geeft mij meer focus. Ik ben van pijntjes af en voel mij fit.. Ik ben sterker dan 15 jaar geleden en dat geeft een kick. M’n weerstand heeft plaats gemaakt voor nieuwsgierigheid. Als ik het in de sportzaal kan dan kan ik het ook daarbuiten.”

 

Bekijk de website van Hilde

Don’t Stop Here

Read more stories

SHIT ik heb SPIT!

Wel eens last van rugpijn? Je bent niet alleen, het is de meest voorkomende pijnklacht!    Als je wel eens naar de huisarts bent gegaan

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.