Succesverhaal Lisa Veldhuisen | BOOSTClubs Naarden

Betrokkenheid is belangrijk, zo vorm je samen een team
Wat ik bij BOOST heb geleerd, wat ik totaal niet had verwacht? Vooral de mentale training en hoe ik nu anders naar mijn lichaam kijk. Ik ben bewuster van spiergroepen en weet nu hoe ik me met algehele trainingen kan focussen op het trainen van m’n lichaam. Helemaal fijn dat ik dat kan doen op een plek die heel fijn is om te zijn. Bij BOOST heerst altijd een ontspannen maar erg sportieve sfeer. De apparatuur is er goed en ik voel me altijd heel welkom door hoe ik word ontvangen.

Ook bij Mike als personal trainer voel ik me erg goed. Mike is heel betrokken, zowel sportief bij elke training als met mij op persoonlijk vlak. Ik kan alles met hem bespreken en hij toont altijd interesse. Belangrijk vind ik, bij een personal trainer, zo vorm je samen een team.

 

Als ik nu vergelijk met de tijd voordat ik bij BOOST kwam trainen, dan is er veel veranderd. Ik ga sportieve uitdagingen aan, heb meer focus en doorzettingsvermogen. Een hele mooie bijkomstigheid is dat ik flinke ben afgenomen in omvang en dat ik na blessures nu sterker ben in zowel m’n benen als armen. Ik kan wel zeggen dat als je doelen wilt behalen, je hier zeker aan het goede adres bent!

Don’t Stop Here

Read more stories

Afbeelding bij blog: is suiker verslavend? Suikerklontjes met suikerkorrels in de vorm van een hartje ernaast op een blauwe tafel

Is suiker verslavend?

We schreven al eerder over suikerverslaving in dit blog. Van alle boosdoeners die we horen bij BOOSTClubs staat suiker namelijk stipt op nummer 1. Vaak

SHIT ik heb SPIT!

Wel eens last van rugpijn? Je bent niet alleen, het is de meest voorkomende pijnklacht!    Als je wel eens naar de huisarts bent gegaan

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.