Succesverhaal Marianne | BOOSTClubs De Meern

Mijn levensstijl was al redelijk gezond, ik had niet echt zwaar overgewicht maar toch was ik altijd moe, zat ik niet lekker in m’n vel en plofte ik iedere avond na werk maar weer op de bank met Netflix. Tijd om daar verandering in te brengen, voelde ik. Mijn doel was, na een langere periode van niet-sporten, om met een kickstart m’n ritme terug te vinden. En om 4,5 kg af te vallen om weer lekkerder in m’n vel te zitten, mij energieker te voelen en om weer zelfverzekerder te zijn over mezelf.

Ik startte het ‘Boost Your Body’ programma waar ik 6 weken lang op professionele wijze, met enthousiasme en passie werd begeleid. In die 6 weken ging ik intensief aan de slag met 2 groepstrainingen en 1x 1-op-1 coaching per week.

Tijdens het coachen en optimaliseren van mijn voedingspatroon kwam ik er al snel achter dat het mijn mindset was die in de weg zat. Door wekelijks met specifieke opdrachten en concrete doelen aan de slag te gaan, leerde ik om bepaalde knoppen om te zetten. En boekte ik daadwerkelijk resultaat.

M’n ritme vond ik terug tijdens de groepstrainingen, die deels gefocust zijn op conditie maar ook op een eigen trainingsschema voor krachttraining. M’n resultaat was snel zichtbaar en dat gaf motivatie en energie om door te zetten. Wat ik zo fijn vind aan de opzet van de trainingen is dat je echt samen met de groep (van maximaal 8 personen ) bezig bent, elkaar helpt en motiveert. Iedereen is er voor zijn/haar eigen doel, maar je doet het samen én met plezier! En iedere trainer is stuk voor stuk gedreven en enthousiast. Er heerst een heel relaxte en vertrouwde sfeer.

Ondanks dat het programma nu is afgelopen, sport ik nog steeds 2x per week met veel plezier bij Boost. Ik was na 6 weken niet de volledige 4,5 kg kwijt maar toch kijk ik meer dan tevreden terug op het programma. Ik heb het ritme weer te pakken, heb meer energie en ik kijk trots in de spiegel! Daarbij heb ik weer zin om dingen te ondernemen i.p.v. op die bank te ploffen.

Ik merk ik dat ik nog steeds resultaat boek. En dat als het even tegenzit, ik kan terugvallen op de handvatten die ik tijdens het 6-weekse programma voor mezelf heb gecreëerd. Ik voel me zowel lichamelijk als mentaal sterker. En daar ben ik echt heel blij mee en trots op!

Don’t Stop Here

Read more stories

Gezonde leeftijl: een stel, een man en vrouw die in sportkleding blij hun duim omhoog steken.

Werken aan een gezonde leefstijl

In onze vorige blog over hartgezondheid, doken we dieper in op leefstijlinterventies die je kunnen helpen met je lichamelijke gezondheid. Maar daarin gaven we al

Postpartum Sporten | Succesverhaal BOOSTClubs Zeist

Hoe kan je het herstel na je bevalling combineren met verstandig sporten? Of je nu last hebt van bekkenproblemen of je weer fijn wil voelen in je lichaam, bij BOOSTClubs geven wij ook post-partum trainingen, voor een gezond en duurzaam herstel na jouw bevalling.

Wat is pijn ?

Betekent pijn schade? Heb je onze vorige blogs over rugpijn gelezen (deel 1& 2), dan weet je al dat rugpijn complex en multifactorieel is. Dat

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.