Succesverhaal Mohamed Bahlaoui | BOOSTClubs De Meern

“Niet alleen ben ik productiever binnen het bedrijf, ik heb ook meer balans in werk en privé”

Mohamed Bahlaoui van (MB-Online) over zijn traject bij BOOST

Ik wilde me nog fitter en vitaler voelen, om zowel privé als zakelijk beter voor de dag te komen. En dat is zeker gelukt. In het Personal Coaching traject dat ik startte met Timar, keek hij naar wat ik specifiek nodig had en maakte hij een gedegen plan met oefeningen die ik normaliter nooit uitvoer.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik als ondernemer scherper, fitter en meer gefocust ben gedurende de dag. Dingen gaan makkelijker en ik ben minder snel moe na een lange dag met klantgesprekken. Hierdoor is niet alleen mijn productiviteit binnen het bedrijf beter geworden, maar ben ik ook meer in balans met werk en privé.

Naast deze mooie verandering heb ik ook fysiek progressie geboekt. In 2,5 maand ben ik 6 kg kwijt. Ik kan het elke ondernemer aanraden!

Mohamed Bahlaoui van MB-Online

Don’t Stop Here

Lees meer verhalen

Succesverhaal Renate | BOOSTClubs de Meern

Renate startte tweeënhalf jaar met Personal Training bij BOOSTClubs De Meern. Ze wilde verantwoord trainen en herstellen van een operatie. Met focus op sterke spieren en duurzaam afvallen vol motivatie.

Aspartaam, is aspartaam echt slecht voor je?

Is aspartaam echt zo slecht voor je?

“Zoetstof aspartaam is mogelijk meer kankerverwekkend dan verwacht”. Je hebt een soortgelijke spannende headline de afgelopen periode vast voorbij zien komen, in de krant, een

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.