Succesverhaal Nathalie | BOOSTClubs De Meern

“Ondanks dat ik inmiddels al heel wat kg’s kwijt ben en 2 kledingmaten kleiner draag, is mijn mentale verandering het grootste verschil”
Mijn naam is Nathalie, 28 jaar en ik woon in Utrecht.
De afgelopen 3 jaar heb ik een moeilijke tijd doorgemaakt met veel veranderingen in mijn leven. Dit had zijn weerslag op mijn mentale en fysieke gezondheid. Ik ben altijd veel blijven sporten (minimaal 3 keer per week) maar ik voelde me steeds vaker moe, minder fit en onzeker. Een bijkomend probleem was de blessure in mijn linkerbeen waardoor ik steeds minder goed wist hoe ik nog effectief kon sporten.
In mijn zoektocht naar goede begeleiding kwam ik uit bij BOOSTClubs in De Meern. Na een intakegesprek met Timar, ben ik gestart met 2x in de week personal training.
Ik train sinds januari met Lora samen en sta op het punt om aan mijn derde traject te beginnen! De goede begeleiding bij het sporten, het focussen op techniek en de rustige opbouw zorgen ervoor dat ik na jaren eindelijk weer pijnvrij en met plezier kan sporten. Lora is erg goed in het motiveren en in het vinden van nieuwe uitdagingen. De persoonlijke, mentale begeleiding heeft bij mij gezorgd voor minder onzekerheid en ik durf me weer meer open te stellen naar anderen toe. Juist deze combinatie van het fysieke/mentale traject werkt heel goed voor mij!
Ondanks dat ik inmiddels al heel wat kg’s kwijt ben en 2 kledingmaten kleiner draag, is mijn mentale verandering het grootste verschil. Met het nieuwe traject dat ik nu in ga, wil ik zorgen dat de veranderingen die ik al behaald heb ook blijvend zullen zijn.
Lora, Timar en BOOSTClubs, ontzettend bedankt!

Don’t Stop Here

Read more stories

You’re not that old

De mensen die mij, Berend (hoofdtrainer & coach bij BOOSTClubs De Meern), kennen weten dat ik groot fan ben van Bruce Springsteen. Een van zijn

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.