Succesverhaal Renate | BOOSTClubs de Meern

“Ik besloot afvallen even los te laten en eerst naar mezelf te kijken” – Renate

Twee en een half jaar geleden startte ik met Personal Training bij BOOSTClubs. Door rug– en beenklachten had ik lang niet gesport en ik wilde trainen op een verantwoorde manier opbouwen. Timar en Berend begeleidden me daar op een fijne manier bij, ook na mijn rugoperatie. Ik trainde hard om mijn spieren weer sterker te maken en uiteindelijk door te kunnen stromen naar de groepslessen. 

Vorig jaar zag ik dat BOOSTClubs een nieuwe Boost Your Body programma ging starten – een coachingsprogramma om te helpen bij het afvallen. Ik stoei al jaren met mijn gewicht en het lukt maar niet om de kilo’s eraf te houden. Afvallen lukt mij namelijk alleen met een stok achter de deur en dit was, dacht ik, weer een mooie stok. Ik besloot om mee te doen.

“Het is heel leerzaam om eens de tijd te nemen om naar jezelf te kijken.

En om je af te vragen waarom je dingen doet zoals je ze doet.”

Tijdens de coachingssessies met Timar kwam ik erachter dat er verschillende issues spelen waarom het me niet lukt om op gewicht te blijven. Dit heeft te maken met wie ik ben, wie ik wil zijn en hoe ik naar mezelf kijk. Ik besloot het afvallen even los te laten en door te gaan met de coaching. En hoewel ik nog aan het begin sta, merk ik al kleine veranderingen. De prettige, motiverende maar soms ook confronterende aanpak van Timar laat mij zien dat ik zelf degene ben die bepaalt wie ik wil zijn en waar ik naartoe wil. Het is heel leerzaam om eens de tijd te nemen om naar jezelf te kijken en je af te vragen waarom je dingen doet zoals je ze doet.

Voor nu ga ik nog even door. Ik ben heel nieuwsgierig waar ik over een half jaar sta.

Don’t Stop Here

Read more stories

Moet sporten leuk zijn?

“Ja… maar het moet ook wel leuk blijven!”, horen we vaak van klanten. En die opmerking begrijpen we wel. Op je voeding letten is ook

Liefde voor een gezond hart

Liefde voor een gezond hart Wij houden van training en leefstijlcoaching. Het is onze roeping, onze passie. Het is dan ook niet meer dan logisch

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.