Succesverhaal Richard | BOOSTClubs Naarden

Richard deed mee aan ons BOOST Your Life programma en ervaart grote veranderingen in zijn lifestyle.

Verandering kost energie maar geeft op termijn ook energie. Voor mij was die eerste hobbel te groot, waardoor die verandering lang uit bleef. Het BOOST Your Life programma liet me inzien dat het principe andersom werkt – dat ik eerst energie moest vrijmaken voordat ik kon beginnen met verandering van mijn levensstijl.

Samen met mijn coach Emilio ging ik op zoek naar mijn energielekken. Naast de vraag waar mijn energielekken zich bevinden, ging het vooral om hoe ik ze positief kan beïnvloeden. Natuurlijk waren sommige inzichten confronterend maar ze waren ook draagbaar. Omdat een begeleider gedrag niet beoordeelt of veroordeelt.

Wat het BOOST Your Life programma me heeft gebracht? Nieuwe energie. Maar vooral het gevoel dat ik aan iets gewerkt heb wat ik al lang wilde doen. Iets waarvan ik maar niet wist hoe en waar ik dat kon doen.”

BOOST Your Life programma

Voelt het soms alsof je aan het overleven bent in plaats van aan het leven? Wil je meer energie maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? In ons BOOST Your Life programma gaan we in 12 weken terug naar het fundament in jezelf.

BOOST Your Life is een 12-weeks full circle programma met Personal (Group) Training en lifestyle coaching. Een programma waarin we werken aan een leven met meer ownership, meer zelfvertrouwen en meer verbinding met jezelf. Samen veranderen we gewoontes en leren we gedrag en acties herkennen en transformeren. We luisteren naar wat jij nodig hebt en maken een helder, duurzaam plan zodat jij je volledige potentieel kunt benutten – fysiek en mentaal.

12-weken programma

Tijdens dit 12-weekse programma word je begeleid door een vaste trainer en life coach.

Personal Training & Personal Coaching

Iedere week focussen we 1 sessie op jouw persoonlijke doelen.

Small Group Training

Iedere week train je 1 keer mee met één van onze Small Group Trainingen.

Een persoonlijk plan van aanpak

Tijdens BOOST Your Life maken we een helder, duurzaam plan die passen bij jouw hulpvraag en doelen.

Transformatie van Body, Mind & Life

Meer focus op jou betekent meer impact op je leven – samen werken we aan een volledige transformatie.

BOOST Your Life werkboek ​

Het BOOST Your Life werkboek helpt inzicht creëren om structureel en duurzaam te optimaliseren.

Ben je klaar om te investeren in jezelf?

BOOST Your Life 13 weken 1-op-1 €1300,-
Groepsprogramma €397,- p.p.

Meer info? Plan je gratis intake.

Don’t Stop Here

Read more stories

Gezonde leeftijl: een stel, een man en vrouw die in sportkleding blij hun duim omhoog steken.

Werken aan een gezonde leefstijl

In onze vorige blog over hartgezondheid, doken we dieper in op leefstijlinterventies die je kunnen helpen met je lichamelijke gezondheid. Maar daarin gaven we al

You’re not that old

De mensen die mij, Berend (hoofdtrainer & coach bij BOOSTClubs De Meern), kennen weten dat ik groot fan ben van Bruce Springsteen. Een van zijn

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.