Succesverhaal Sophie | Naarden

Alles begon voor mij toen ik startte met een IVF-traject. Ik vond het belangrijk dat mijn lichaam fit was, wilde graag stabiel blijven qua gewicht en dat ik het herstel van de bevalling goed aan zou kunnen. Het is uiteindelijk een keizersnede geworden, maar ik wilde het beste voor mezelf. Dus begon ik met googlen en kwam uit bij BOOSTClubs in Naarden.

Ik startte Personal Training bij BOOSTClubs met Desire. En heb, nadat ik gaandeweg zwanger ben geworden, achtendertig weken lang gestructureerd met haar getraind. Het is ons samen gelukt om me tijdens mijn hele zwangerschap fit te voelen en om stabiel te blijven in gewicht.

Ik had mijn doel met niemand anders willen bereiken. Desire gaf me vertrouwen, kracht en motivatie dat ik het kon.

Kan jij jezelf in mijn verhaal vinden of heb je een ander doel dat je wilt bereiken? Kom dan ook trainen bij BOOST!

Don’t Stop Here

Read more stories

Afvallen, en nieuwe gezonde gewoontes bouwen

Afvallen, en nieuwe gezonde gewoontes bouwen, het kan ongelofelijk lastig zijn. Maar waarom is afvallen moeilijk en waarom duurt het zo lang? We laten je zien welke blokkades hier een rol kunnen spelen.

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.