Succesverhaal Yvonne | BOOSTClubs Zeist

 

Mijn hoofddoel, toen ik aan de trainingen bij BOOSTClubs begon, was vooral om het weer leuk te vinden om aan mijn lijf te werken. En ik kan met volle overtuiging zeggen dat dat gelukt is! Nu ik twee maanden lang twee keer per week de draad weer heb opgepakt met Lora en Tyas, merk ik dat de eerste echte stappen zijn gezet. En dat motiveert enorm. Het werkt echt voor mij; om niet al te hoge verwachtingen te hebben maar in kleine stappen bewustwording te creëren en realistische doelen te stellen. Ik maak ook gebruik van de food app, waardoor ik een goed totaalbeeld van mezelf heb weten te scheppen.

In corona tijd is sporten wat op de achtergrond geraakt. En ineens voelde ik me niet meer op mijn gemak in de sportschool waar ik al jaren lid was. Ik kon het gewoonweg niet meer opbrengen. Ik zag er als een berg tegenop om te gaan en vond het niet leuk meer om te gaan trainen. Het was dus precies de goede timing, toen Lora een folder van BOOST Clubs bij ons door de brievenbus gooide. Het eerste contact dat Lora en ik daarna hadden was voor mij het duwtje in de rug dat ik nodig had.

De eerste weken heb ik middels 1-op-1 trainingen weer even vertrouwen moeten opbouwen. Sinds vorige week ben ik ook aangehaakt bij de Personal Group Training bij BOOST Clubs. Superleuk! En omdat het echt in klein comité is, blijft er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Het is soms zwaar maar ik ga weer met plezier naar de sportclub. Zeker omdat ik echt resultaat boek, dat motiveert en smaakt zeker naar meer.

 

Don’t Stop Here

Lees meer verhalen

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.