11,5 kilo afvallen in 16 weken: het kan bij BOOST!

Peter Moens is 55 jaar en traint al een jaar bij BOOSTClubs. Hij heeft mooie persoonlijke doelstellingen: fit blijven voor zijn kleinkinderen en afvallen. En dat is gelukt, wat een fantastische inzet van deze topper!

“Zo rond April 2023 kwam ik in aanraking met Timar Verver van BOOSTClubs De Meern. Door zijn aanwezigheid in een netwerkclub, mijn kwakkelende problemen met mijn knieën (artrose is de oorzaak, geen of te weinig kraakbeen in de kniegewrichten) en een bemiddelende fysio therapeut, kwam de intake bij Boost.

‘Wat is je doel?’ was eigenlijk al de 1e vraag. Waarmee je moet nadenken over wat je komt doen of gaat doen. Gezond en fit blijven voor mijn kleinkinderen was mijn antwoord na wat denktijd.

De enige vorm van sport tot op dat moment was voor mij wielrennen. 1 of 2 x per week tussen de 50 en 110 km wegtrappen. Met soms uitschieters qua afstanden van 170 km.

Daarmee houdt je de knieën wel soepel, maar niet zozeer sterker of beschermd bij een misstap of uitglijer. 

In augustus 2023 uiteindelijk begonnen met sterker en fitter te worden dankzij de 2 x per week PT trainingen van Timar en zijn team. Dik een jaar later, januari 2024 besloot ik dat er in 16 weken tijd ook nog maar eens 11,5 kilo af moest om onder de 100 kilo te geraken. Dit alles om een extra doel te stellen, maar ook zeker om de extra kilo`s die op de gewrichten duwen ook te verminderen.

Rond 16 april stond de weegschaal ineens op 99,5 kilo en zullen we het doel moeten vastzetten. Onder de 100 kilo blijven en fit.

Door zelf dagelijks te monitoren wat ik at en wat mijn gewicht was, werd ik heel snel bewust van wat wel / niet meehielp om mijn doel te bereiken. Zelfs een keer uit de bocht vliegen kan en kon geen kwaad als daarna de draad maar weer werd opgepakt. 

Al met al een mooi resultaat dankzij de goede mindset en boost!”

Wil jij ook afvallen? Of heb je een ander gezondheidsdoel? We helpen je met liefde verder

Don’t Stop Here

Read more stories

Succesverhaal Edwin

Bij BOOSTClubs delen we met regelmaat en vol trots de successen van onze BOOSTers. Dat geeft een kick. Voor ons en onze klanten. Vandaag het

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.