Makkelijk was het niet maar bij de pakken neerzitten was geen optie – Byron (deel 2)


Deel 2 van m’n succesverhaal, sinds mijn knop omging in de zomer van 2020 en ik bij BOOSTClubs begon. Dat is inmiddels alweer 2 jaar geleden. Ik viel toen in een half jaar 18 kg af. En de afgelopen twee jaar ben ik lekker doorgegaan met het sporten. Hoe het nu met me gaat?

Het mooie resultaat is dat ik met hulp van BOOST uiteindelijk 27 kg ben afgevallen. Makkelijk was het niet. Maar bij de pakken neerzitten zat er niet in. Inmiddels sport ik minimaal 2 keer per week bij BOOSTClubs en train ik 2 keer per week zelf bij een sportschool. Ik kan wel zeggen dat sporten een sport geworden is.

Het belangrijkste is dat je zelf een knop omzet. Je levensstijl aanpassen om lekker in je vel te zitten is iets wat vanuit je zelf moet komen. Mensen om me heen hoor ik vaak zeggen dat ze per 1 januari van het nieuwe jaar alles willen omgooien, dat ze gezonder willen leven. Maar dan zijn ze na 2 weken weer teruggevallen in het oude patroon

Ik krijg regelmatig de vraag of ik er veel voor heb moeten laten vallen. Het is een keuze die je zelf moet maken in wat je wilt bereiken. Voor mij was het doel om fitter te worden maar wel te kunnen blijven genieten. En dat is zeker gelukt. Met de juiste begeleiding, een aangepaste voedingsstijl en toch een biertje in het weekend (soms een paar te veel), kan je dit zeker bereiken. Ik kan niet anders zeggen dat ik trots ben op mijzelf.

Meer nog ben ik trots op de steun en begeleiding vanuit BOOSTClubs. Zonder m’n trainers had ik dit niet kunnen bereiken. Voorlopig zitten ze dus nog wel even aan mij vast 😊.

Don’t Stop Here

Lees meer verhalen

Postpartum Sporten | Succesverhaal BOOSTClubs Zeist

Hoe kan je het herstel na je bevalling combineren met verstandig sporten? Of je nu last hebt van bekkenproblemen of je weer fijn wil voelen in je lichaam, bij BOOSTClubs geven wij ook post-partum trainingen, voor een gezond en duurzaam herstel na jouw bevalling.

Afbeelding bij blog: is suiker verslavend? Suikerklontjes met suikerkorrels in de vorm van een hartje ernaast op een blauwe tafel

Kan gezond eten ook lekker zijn?

Mensen zijn vaak geneigd om de middenweg te verkennen. Het ‘water bij de wijn’-principe. Een compromis die eigenlijk niets is. We zien dit principe vaak gebeuren bij

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.