Makkelijk was het niet maar bij de pakken neerzitten was geen optie – Byron (deel 2)


Deel 2 van m’n succesverhaal, sinds mijn knop omging in de zomer van 2020 en ik bij BOOSTClubs begon. Dat is inmiddels alweer 2 jaar geleden. Ik viel toen in een half jaar 18 kg af. En de afgelopen twee jaar ben ik lekker doorgegaan met het sporten. Hoe het nu met me gaat?

Het mooie resultaat is dat ik met hulp van BOOST uiteindelijk 27 kg ben afgevallen. Makkelijk was het niet. Maar bij de pakken neerzitten zat er niet in. Inmiddels sport ik minimaal 2 keer per week bij BOOSTClubs en train ik 2 keer per week zelf bij een sportschool. Ik kan wel zeggen dat sporten een sport geworden is.

Het belangrijkste is dat je zelf een knop omzet. Je levensstijl aanpassen om lekker in je vel te zitten is iets wat vanuit je zelf moet komen. Mensen om me heen hoor ik vaak zeggen dat ze per 1 januari van het nieuwe jaar alles willen omgooien, dat ze gezonder willen leven. Maar dan zijn ze na 2 weken weer teruggevallen in het oude patroon

Ik krijg regelmatig de vraag of ik er veel voor heb moeten laten vallen. Het is een keuze die je zelf moet maken in wat je wilt bereiken. Voor mij was het doel om fitter te worden maar wel te kunnen blijven genieten. En dat is zeker gelukt. Met de juiste begeleiding, een aangepaste voedingsstijl en toch een biertje in het weekend (soms een paar te veel), kan je dit zeker bereiken. Ik kan niet anders zeggen dat ik trots ben op mijzelf.

Meer nog ben ik trots op de steun en begeleiding vanuit BOOSTClubs. Zonder m’n trainers had ik dit niet kunnen bereiken. Voorlopig zitten ze dus nog wel even aan mij vast 😊.

Don’t Stop Here

Read more stories

Afvallen, en nieuwe gezonde gewoontes bouwen

Afvallen, en nieuwe gezonde gewoontes bouwen, het kan ongelofelijk lastig zijn. Maar waarom is afvallen moeilijk en waarom duurt het zo lang? We laten je zien welke blokkades hier een rol kunnen spelen.

The BOOST way of training

Tegenwoordig is het heel erg ‘in’ om aan fysieke training te doen. Sportscholen schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar waarom is sporten eigenlijk zo

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.