Succesverhaal Carina | BOOSTClubs Naarden

Mijn naam is Carina, 42 jaar oud en moeder van 2 lieve kinderen. Sinds de geboorte van mijn kinderen kreeg ik last van rugklachten en ben ik geopereerd aan een hernia. Al een aantal jaar kampte ik met overgewicht en ik merkte dat niet alleen m’n motivatie maar ook mijn energieniveau op een laag pitje stond. Ik sportte geregeld intensief en volgde fysio voor m’n rugklachten maar miste dan de motivatie om echt door te zetten. Het ‘verplichte rondje’ langs de toestellen in de sportschool werd al snel saai en ook al begon ik elke keer vol goede moed, dan haakte ik toch af.

In mei 2022 hoorde ik via-via over BOOSTClubs. Het sprak mij meteen aan omdat BOOSTClubs zich naast sport en fysieke gezondheid ook inzet op mindset en mentale gezondheid. Sinds ik er ben begonnen volg ik 1x per week een personal training met Christophe en 1x per week een groepstraining. Personal Trainer Christophe geeft veel energie en aandacht tijdens de trainingen en ik ben erg blij met het resultaat en de coaching. De trainingen zijn uitdagend en prikkelend, ik ga elke keer met veel plezier naar de trainingen toe en ik kom er met meer energie vandaan dan dat ik er naartoe ga.

 

Ik had van tevoren niet verwacht dat ik na een half jaar training al zo ver zou zijn. Ik ben nu veel sterker, ik ben al meer dan 16 kg afgevallen, heb meer zelfvertrouwen en sta steviger in mijn schoenen. Ik merk dat ik zowel lichamelijk als mentaal meer energie en uithoudingsvermogen heb.

 

Ik had nooit gedacht dat BOOSTClubs zo’n verandering voor mijn leven zou betekenen. Fysiek ben ik zoveel sterker en met mijn rug heb ik vrijwel geen problemen of klachten meer. Het heeft me daadwerkelijk een boost gegeven om sterker in het leven te staan en meer energie te hebben.
Ik ga zeker door!

Don’t Stop Here

Lees meer verhalen

dealen met rugpijn

Actief of inactief ouder worden

In de eerste twee blogs van deze reeks, over de relatie tussen leeftijd en fysieke gezondheid, concludeerden we dat ouder worden niet per definitie fysieke

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.