Succesverhaal Marloes Vink|BOOSTClubs De Meern

Ik wilde graag fitter worden. Oh, en strakker in mijn vel. Oh ja, aan mijn conditie mocht ook wel wat gebeuren. Allemaal gedachten die ik had voordat ik bij BOOST Clubs De Meern begon.
Maar goed, zolang dit enkel gedachten zijn die je voor jezelf houdt, dan hoef je er ook niet meteen iets mee. We kennen het waarschijnlijk allemaal wel; je gaat weer verder met waar je mee bezig was – je werk, de kinderen, afspraken met vrienden.

Steeds vaker zat ik op internet te zoeken sinds ik merkte dat ik Krav Maga wel een beetje gezien had. Ik ben daar tot P2 gekomen en heb het altijd met veel plezier gedaan. Maar ik wilde iets nieuws. Maar wat? Na wat rondspeuren op het internet kwam BOOST Clubs voorbij. Ik dacht: ‘hé, dat ziet er leuk uit!’ Ik keek wat rond op de site, klapte m’n laptop weer dicht en ging weer verder met de orde van de dag. Maar ik bleef nieuwgierig.

De volgende dag keek ik weer eens naar, ik had het er thuis over en vulde het contactformulier in. Na ongeveer een week had ik mijn eerste afspraak, bij Wendy. Een superleuke en enthousiaste jongedame bij BOOST Clubs. Ik train nu één keer in de week met haar als mij Personal Trainer. Wendy vraagt door, zet me aan het denken, houdt me meerdere keren per training een spiegel voor en neemt niet snel genoegen met een kort antwoord.

Ik ben nu een aantal maanden bezig en ga (bijna) iedere maandagochtend om 06:30 uur met plezier naar BOOST Clubs toe. Ik merk dat ik sterker word en dat de centimeters echt al een stuk minder zijn. Wendy laat me zien dat ik het wél kan en laat me mijn grenzen opzoeken. Net even dat stapje harder, net even de laatste twee push ups eruit knallen. Ik kan dit dankzij Wendy. Ik denk dat dit het grootste cadeau is wat Wendy (en BOOST Clubs) mij gegeven heeft: het zelfvertrouwen.

Ook laat Wendy mij inzien dat ik niet voor iedereen hoeft te zorgen. Ik ben werkzaam in de zorg dus waar ben ik goed in? Juist, in zorgen voor de ander. En iets minder goed voor mezelf. Thuis denk ik hier nu verder over na en neem ik deze gedachten mee in de beslissingen die ik neem. Dat neemt niet weg dat het een valkuil voor me blijft.

De groepslessen bij BOOST Clubs vind ik ook echt onwijs leuk om te doen. Juist omdat ik dan ook train met de andere trainers en er altijd leuke mensen zijn met wie je samen kan trainen. Je eigen plan trekken tijdens zo’n groepsles is ook goed. Kortom, ik ben onwijs blij dat ik het avontuur ben aangegaan bij BOOST Clubs en heb er geen moment spijt van gehad.

Nou ja, geen spijt.. Soms als Wendy zegt dat we wel hoger in gewicht kunnen, dat ik weleens denk “Ja tuurlijk kunnen we dat. Gut, betaal ik er ook nog voor om me te laten afbeulen 😉” Maar iedere keer als het me weer gelukt is voel ik me goed, trots en vooral heel krachtig!

Don’t Stop Here

Read more stories

Postpartum Sporten | Succesverhaal BOOSTClubs Zeist

Hoe kan je het herstel na je bevalling combineren met verstandig sporten? Of je nu last hebt van bekkenproblemen of je weer fijn wil voelen in je lichaam, bij BOOSTClubs geven wij ook post-partum trainingen, voor een gezond en duurzaam herstel na jouw bevalling.

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.