Succesverhaal Paul | BOOSTClubs Zeist

Het was een warme dag in mei en ik zat net lekker in de tuin. Biertje erbij, zwembroek aan.. even genieten van de zon. Op dat moment gaat de deurbel. Ik loop nietsvermoedend zonder shirt naar de deur en doe open. Voor me staat een vriendelijke, afgetrainde jongen die zegt: ‘We hebben hier net een BOOSTClubs filiaal geopend en ik mag je een gratis proefles aanbieden.’ Dat was Bart. En hij kwam op het juiste moment in mijn leven.

Ik voelde me al een hele tijd niet lekker in mijn vel. Ontevreden over een buik die alleen maar groter aan het worden was de laatste jaren. Inmiddels kon ik die buik niet meer inhouden en doen alsof het wel meeviel. Zeker in m’n zwembroek was ik kansloos.

Ik nam de les aan. De volgende dag al stond ik bij Lora. Personal Training was nieuw voor me. Lora stelde me heel gericht vragen over mijn motivatie. En op die vragen had ik niet direct een antwoord. Ik wilde afvallen, verder niet, dacht ik. De proefles was super, uitdagend maar niet te gek. Ik ontdekte dat dit de manier voor mij ging zijn om me beter te gaan voelen. Dus startte ik met 2x in de week Personal Training.

De coaching die ik bij BOOSTClubs krijg is voor mij de juiste en beste manier om fit te blijven. Lora, en nu ook Tyas, zijn geweldige trainers die veel verstand hebben van hun vak. Met Lora spreek ik veel over mijn doelen, ze is ontzettend scherp en goed in het ontleden van gedachten. Het is heel makkelijk om slecht gedrag voor jezelf goed te praten. Lora support me erg om eerlijk naar mezelf te kijken. Tyas is een geweldige enthousiaste trainer, de koning van de perfecte houding bij het trainen.

Een mijlpaal was het. De eerste keer dat ik 100kg squatte. Ik was de hele dag euforisch, zo gaaf! Van pull ups probeer ik elke week eentje extra, zo gaaf als het weer lukt. Door bij BOOSTClubs te trainen voel ik enorme motivatie om gezond te leven. Het is een positieve spiraal. Elke week voel ik me weer wat sterker worden. Dat is lichamelijk fijn, maar mentaal nog beter.

Don’t Stop Here

Read more stories

You’re not that old

De mensen die mij, Berend (hoofdtrainer & coach bij BOOSTClubs De Meern), kennen weten dat ik groot fan ben van Bruce Springsteen. Een van zijn

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.