Succesverhaal Rahelle | BOOSTClubs De Meern

“Ik worstel al jaren met mijn gewicht. Heb vele diëten geprobeerd en in periodes heel actief gesport.”
Ik ben Rahelle. Ik ben 34 jaar.
Ik kwam bij Boost allereerst omdat ik eind augustus zou trouwen en natuurlijk me nog mooier in mijn jurk wil voelen. Maar dat was niet mijn hoofddoel. Mijn hoofddoel is me fitter, gezonder en sterker te voelen. Een manier vinden die op lange termijn werkt zodat ik minder gefrustreerd ben dat een doel halen niet lukt.
Sinds begin maart 2020 heb ik personal training bij Lora gevolgd. en 1x per week groepstraining. Tijdens corona online training en coaching gehad. Ik had een BOOST:) en meer bewust zijn nodig om op een gezonde manier aan mijn doelen te werken. Ik heb weer vertrouwen dat het mogelijk is om mijn doelen te bereiken. Combinatie tussen gesprekken en trainen was erg passend voor mij. Ik heb geleerd dat het niet alleen maar gaat om sporten en eten onder controle te hebben, maar ook mijn patronen gedurende de dag die een negatief effect kunnen hebben. Zelfs tijdens corona periode was Lora er en dat heeft er voor gezorgd dat ik geen corona kilo’s heb. Ik ben zelfs in deze afgelopen maanden 5 kilo kwijt en 6,5 cm minder op mijn waist. Ik heb ruim een jaar geleden mijn enkel verzwikt en daar heb ik nog steeds last van. Ik voelde me beperkt bij bepaalde soorten oefeningen. dit was niet motiverend voor mij om te blijven sporten. Maar door gecorrigeerd te worden over mijn houding tijdens sporten en blijven oefenen voel ik me minder beperkt en sterker. En sporten is leuker geworden.
Ik ben dankbaar om een manier gevonden te hebben die me vertrouwen geeft in een gezondere en fittere toekomst.
Dat denken dat ik goed en gezond eet betekend niet dat het ook zo is. Pas toen ik alles in de app noteerde werd ik bewust dat ik wel gezond eet maar teveel, waardoor ik niet meer afviel. Ik zat vast in oude niet werkende patronen.
Lora, Timar en BOOSTClubs, jullie zijn toppers!

Don’t Stop Here

Read more stories

Postpartum Sporten | Succesverhaal BOOSTClubs Zeist

Hoe kan je het herstel na je bevalling combineren met verstandig sporten? Of je nu last hebt van bekkenproblemen of je weer fijn wil voelen in je lichaam, bij BOOSTClubs geven wij ook post-partum trainingen, voor een gezond en duurzaam herstel na jouw bevalling.

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.