Succesverhaal Xandra | BOOSTClubs Naarden

“Waar ik voorheen zei ‘ik ben al 50’, zeg ik nu ‘ik ben pas 50’!”
Toen ik in juli startte met het In je Kracht-programma had ik geen idee dat dit programma mijn leven totaal zou veranderen. Mijn doel was om beter in mijn vel te zitten, 10 kilo af te vallen en wat sportiever te worden. De eerste trainingen waren erg zwaar en ik dacht ‘hoe houd ik dit vol?’ Maar vanaf de vierde training veranderde dat.
De eerste drie trainingen had ik ontzettend veel moeite met lunges, maar op de vierde training lukte het mij om deze oefening moeiteloos uit te voeren. Ik liep zelfs een paar keer heen en weer door de zaal. Ik was trots op mijzelf en dat gaf me zo’n boost: zo wilde ik mij vaker voelen! Vanaf dat moment ben ik er voor de volle 100 procent voor gegaan. Na iedere les voelde ik dat trotse gevoel weer en stond ik er bewust bij stil. Ik had het toch maar mooi weer gedaan!
Natuurlijk heb ik ook moeilijke momenten gehad, en die heb ik nog steeds. Maar het In je Kracht-programma leerde mij om de regie over mezelf te krijgen.
Mijn gedachten veranderen van ‘dit kan ik niet’ naar ‘ik ben er en dat kan ik wel’. En als ik het even niet meer zag zitten, zorgde Aniek ervoor dat ik weer geïnspireerd en gemotiveerd werd. In het dagelijks leven kwam ik in situaties terecht waar ik niet wist hoe er mee om te gaan. Aniek zorgde voor een fysieke oefening, waardoor de aandacht verschoof van mijn gedachten naar mijn gevoel. Niet alleen veranderde ik mentaal, maar ook fysiek. Ik werd gespierder en viel af. Al ging dat gepaard met veel spierpijn en zweten. Zoals zoals spierpijn hoorde bij het sterker worden van mijn lichaam, zo hoorde geestelijke pijn bij het mentaal sterker worden. Weglopen is geen optie, want het haalt je hoe dan ook in. Het In je Kracht-programma werkt zo goed door de combinatie van werken aan jezelf op mentaal en fysiek vlak. Dit is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het een kan niet zonder het ander. Inmiddels ben ik 21 kilo lichter en voel ik mij dichterbij mezelf en fitter dan ooit. Ik had nooit verwacht dat dit zou gebeuren, maar ik heb zelfs mijn taille terug. En dat terwijl iedereen om mij heen zei dat ik dat wel kon vergeten door de overgang. Maar hee, ik ben pas 50! Ik wil alle medewerkers van BOOSTClubs, maar met name Aniek, Bibi en Denise, enorm bedanken voor hun support. Bedankt dat jullie mijn zaklamp en routekaart wilden zijn als ik de weg in mijn donkere tunneltje niet kon vinden.

Don’t Stop Here

Read more stories

Afvallen, en nieuwe gezonde gewoontes bouwen

Afvallen, en nieuwe gezonde gewoontes bouwen, het kan ongelofelijk lastig zijn. Maar waarom is afvallen moeilijk en waarom duurt het zo lang? We laten je zien welke blokkades hier een rol kunnen spelen.

Lora staat blij voor BOOSTClubs Zeist, voor personal training, persona group training en coaching

Personal training in Zeist

Bij BOOST Clubs Zeist ben je welkom voor personal training en voor coaching op je body en voor je mind. We helpen je om aan

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.