Personal training in Zeist

Bij BOOST Clubs Zeist ben je welkom voor personal training en voor coaching op je body en voor je mind. We helpen je om aan je lichaam en geest te werken door middel van personal training, personal group training en lifestyle en mindset coaching. 

Je kunt bij ons terecht als je niet zo lekker in je vel zit en je een boost nodig hebt; als het lichamelijk al een tijdje tegen zit; je hebt een zittende baan of een steeds terugkerende blessure. Of je vindt dat je beter kan presteren in de zaal en ook in je leven of in je onderneming of werk. We begeleiden je ook graag tijdens en na een zwangerschap. 

Voordat we starten met de personal training, eerst dit:

Wij beginnen altijd bij het creëren van een sterk fundament. Acties zonder fundament zijn zoals een huis zonder een fundering. Zonder fundament zijn acties een tijdelijk fenomeen ten opzichte van een duurzame lifestyle verandering.  

En om een sterk fundament te creëren, beginnen we altijd bij jouw doel achter het doel – Waarom wil je dit doel bereiken? Hoe gaat het bereiken van dit doel jouw leven verrijken? Welke invloed gaat het hebben op aspecten X, Y, Z in je leven? Kun je dan langer met je kinderen leuk spelen en meer tijd samen doorbrengen? Heb je dan minder kwaaltjes en daardoor kun je je beter concentreren op je werk en kan je dus beter presteren? Of heb je misschien s’ avonds meer energie om extra activiteiten te ondernemen – meer sociaal leven of er meer voor je partner zijn?

Dit is cruciaal om helder te hebben voordat je start met trainen.

Waarom zou je bij ons gaan trainen?

Bij ons kom je niet voor een quick-fix. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Altijd kijkend naar de (jouw) toekomst
  • Altijd op jouw doelen en wensen afgestemd
  • Trainers die 100% op dagen komen voor JOU!
  • We bewegen je van A naar B – whatever it takes
  • Na elke training en na elk traject loop je met een BOOST naar buiten – of dat een lekkere training was, een nieuwe personal record, of een nieuwe inzicht over jezelf of je lifestyle. 

Ben je op zoek naar personal training in Zeist?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij BOOSTClubs Zeist willen we je graag helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. En omdat het om je eigen doelen gaat, doen we dat altijd op maat. We zijn eerlijk in ons advies omdat we willen dat je weet wat er voor nodig is om je doel te halen. Wanneer je doelen stelt die realistisch en motiverend zijn, bouw je meer zelfvertrouwen in je eigen kunnen op. Daardoor creëer je een sterkere mindset en een positieve kijk naar jezelf en naar de wereld. 

Boek een gratis proefles bij Lora om te ontdekken hoe ze jou verder kan helpen met jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Don’t Stop Here

Read more stories

Lora staat blij voor BOOSTClubs Zeist, voor personal training, persona group training en coaching

Personal training in Zeist

Bij BOOST Clubs Zeist ben je welkom voor personal training en voor coaching op je body en voor je mind. We helpen je om aan

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.