Succesverhaal Sanne | BOOSTClubs De Meern

Sanne sport sinds eind 2022 bij BOOSTClubs De Meern. Na zwangerschappen, jaren niet sporten en lichamelijke klachten, had ze het gevoel dat het tijd was. Tijd om iets te gaan doen. Met succes. Vanuit Personal Training is ze ondertussen doorgestroomd naar onze fantastische groepslessen. Lees hier het succesverhaal Sanne.

“Ik sport inmiddels meer dan een half jaar bij Boost. Na mijn zwangerschappen was ik niet meer in shape, ik had al jaren niet gesport en ik had veel last van rugklachten. Ik wilde me weer sterk voelen. Samen zijn we flink gaan trainen. Eerst via personal training en nu doe ik ook groepslessen. Zonder de hulp van Boost had ik nooit kunnen bereiken wat ik heb bereikt. Ik ben veel sterker geworden en heb plezier in het trainen! Er hangt een hele fijne sfeer bij Boost. Je mag er zijn wie je bent. Dit jaar is het mijn doel om 100 kg te deadliften. Nooit verwacht dat ik dit had kunnen bereiken!”

Meerdere BOOSTers komen vanuit een leven zonder energie en mét fysieke klachten bij ons binnen, net zoals Sanne. Hun grootste vraag: hoe kan ik weer performen? Me fit voelen.

Veel van onze klanten zijn ondernemer. Ze zijn ambitieus. Zetten door. Weten dat het belangrijk is om aan zichzelf te werken, maar door drukte schiet dat er toch vaak bij in. Ze staan vaak goed en bewust in het leven maar willen nog beter doen. Ze willen door dat plafond heen, waar ze voor hun gevoel jaren tegenaan drukken. En wij helpen ze weer performen. Op hoog niveau. In hun leven en business.

En het succesverhaal van Sanne is daarmee een van de velen. En daar zijn we trots op.

Don’t Stop Here

Lees meer verhalen

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.