Succesverhaal Jan Lusthof | BOOSTClubs De Meern

Jan Lusthof sport al 7 jaar bij De Meern. Fysiek sterker, een goed herstel na zijn operatie, en ultiem doorzetten. Tijd voor het succesverhaal van Jan.

“Ruim 7 jaar geleden had ik veel last van rugpijn en pijn in mijn benen en besloot ik op zoek te gaan naar een club om gericht te trainen. Zodoende startte ik bij BOOSTClubs met groepslessen om fysiek sterker te worden. Ik begon met 2x per week een maand lang hard trainen, waarbij ik soms dacht ‘waar ben ik aan begonnen’. 

Aan het einde van de eerste les deden we een test waar we 5 oefeningen een minuut lang moesten volhouden. Er werd gemeten welke aantallen je haalde en na de eerste training viel dat nogal tegen. Na mijn eerste maand deden we dezelfde test nog een keer en zag ik significante verbetering. Inmiddels train ik er al ruim 7 jaar met veel plezier. Met als resultaat dat ik veel fitter ben geworden, fysiek sterker ben geworden en iedere ochtend pijnvrij opsta. 

Vorig jaar moest ik revalideren, nadat ik een nieuwe heup heb gekregen. Na 2 maanden bij de fysio, ben ik 3 maanden na de operatie weer aan de slag gegaan bij BOOSTClubs met één-op-één training met Timar. De Personal Training was specifiek gericht om mijn heupgewricht zoveel mogelijk te ontzien en tegelijkertijd de spieren rondom mijn heup weer sterker te maken.

Omdat ik er al jaren train, was het vrij eenvoudig om weer op mijn oude niveau terug te komen. Inmiddels ben ik zelfs weer gestart met de groepslessen. Door mijn heupoperatie kan ik niet alle oefeningen meer doen maar dat is geen probleem omdat er altijd een alternatieve oefening is. Er wordt goed rekening gehouden met beperkingen waarvoor ik dankbaar ben.

Het is dan ook geen opgave op iedere week te gaan trainen bij BOOSTClubs. Het programma is iedere week weer anders wat het uitdagend maakt en de begeleiding bij de oefeningen is top!”

Wil je nou meer verhalen lezen zoals het succesverhaal van Jan? Dat kan!

Lees hier het succesverhaal van Renate. Of het succesverhaal van Paul. Bijzondere verhalen over krachtige resultaten.

Don’t Stop Here

Read more stories

Afvallen, en nieuwe gezonde gewoontes bouwen

Afvallen, en nieuwe gezonde gewoontes bouwen, het kan ongelofelijk lastig zijn. Maar waarom is afvallen moeilijk en waarom duurt het zo lang? We laten je zien welke blokkades hier een rol kunnen spelen.

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.