Succesverhaal Tamara | BOOSTClubs Zeist

Tamara kwam in de zomer vorig jaar bij onze locatie in Zeist binnen. Haar doelen dacht ze helder te hebben, en onze trainer Lora heeft haar geholpen die doelen nog scherper te maken én te behalen. Lees hier het succesverhaal van Tamara.

“In augustus 2022 begon ik onder begeleiding van Lora aan de 30 dagen challenge. Ik woog toen 70 kg en met mijn 1.62m vond ik dat echt te zwaar. Mijn doel was om 10 kg af te vallen, dacht ik. Maar door de gesprekken tijdens de challenge kwam ik erachter dat het doel om weer een spijkerbroek te kunnen dragen mij meer motiveerde.

Wat ik ook heb onthouden uit de challenge was de vraag “Waarom snack je graag?” Mijn antwoord was “Omdat ik dan het gevoel heb dat ik het heb verdiend.” Waarna Lora vroeg “Of verdien je een gezond lichaam?” Dat zette me aan het denken.

Ook de kleine doelen per week hielpen. Ze waren haalbaar en hielden me gemotiveerd. Na de challenge ben ik doorgegaan met twee keer in de week sporten. En nu, 8 maanden later, ben ik 7 kg lichter én pas ik mijn spijkerbroek weer.”

Je las het succesverhaal van Tamara. Wij hebben al vaker geschreven over de succesverhalen van onze BOOSTers, zoals het verhaal van Sophie, of het verhaal van Paul. Maar we schreven ook over afvallen. Want afvallen is niet zo makkelijk als het lijkt. Het is meer dan minder eten dan je verbrandt. Er zijn vaak mindset shifts nodig om je doelen te behalen. In onze vorige blog hierover nemen we je mee in wat er nodig is om duurzaam af te vallen.

Don’t Stop Here

Read more stories

Gezonde keuzes - lachende vrouw, die luistert naar een coach van BOOSTClubs

Het maken van gezonde keuzes

Voordat ik mijn blogs post laat ik ze regelmatig checken door vrienden & familie. Zeker mijn vorige omdat deze toch wel hard/direct was. Ik kreeg

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.